Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH geeft online tuinadvies

Ontwerpers adviseren en maken tuinschets middels videogesprek

Na het succes van vorig jaar, organiseert HORNBACH dit voorjaar opnieuw online tuinadviesgesprekken. Handig voor iedereen die zijn tuin, balkon of dakterras zomerklaar wil maken, maar niet weet waar te beginnen. Tussen 27 maart en 10 april heeft de bouwmarkt onafhankelijke tuinarchitecten beschikbaar voor een videogesprek. Ze geven advies en maken een tuinschets, waarna je helemaal zelf of met hulp van de bouwmarkt aan de slag kunt gaan om maximaal van je tuin te genieten.

“Nu de zon volop schijnt, jeuken de handen om de tuin beet te pakken”, vertelt Maarten Post, Hoofd Marketing & Communicatie HORNBACH. “En omdat buiten afspreken nog altijd de norm is, merken we dat mensen extra aandacht aan hun buitenruimte willen besteden. Voor wie daar wel wat hulp bij kan gebruiken, organiseren we online tuinadviesgesprekken. Gewoon vanaf je eigen bank videobellen met een tuinarchitect, ideaal nu we allemaal digitaler zijn geworden. Tijdens het adviesgesprek denken zij mee over jouw project: de indeling, materiaalgebruik en beplanting. De architecten nemen alle wensen door en gaan aan de slag met een tuinschets. Het resultaat? Een concreet plan waarmee je gemakkelijk zelf tot uitvoering kunt overgaan.”

Voorbereiden en inschrijven
Om het maximale uit het tuinadviesgesprek te halen, raadt Maarten Post aan foto’s van de tuin bij de hand te houden en alvast na te denken over de mogelijkheden. “Kijk bijvoorbeeld op www.hornbach.nl/leven waar we tips voor een insectvriendelijke tuin delen. Zo help je meteen mee de biodiversiteit te vergroten.” Vanwege de grote animo en het beperkte aantal plaatsen is aanmelden voor het adviesgesprek verplicht. Dat kan van 4 tot en met 26 maart via www.hornbach.nl/tuinadvies. De adviesgesprekken vinden plaats tussen 27 maart en 10 april en worden in overeenstemming met klanten ingepland. De kosten bedragen € 25,-.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall