Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach geeft online tuinadvies

Ontwerpers adviseren en maken tuinschets op afstand

De zon schijnt volop. Hoogste tijd dus om de tuin op de schop te nemen en zomer-proof te maken. Voor wie dat graag zelf doet, maar niet weet waar te beginnen organiseert Hornbach online tuinadviesgesprekken. Tussen 22 mei en 8 juni zitten onafhankelijke tuinontwerpers klaar achter hun computer. Ze geven digitaal advies en maken een tuinschets op afstand, nu aangeraden wordt fysiek contact zo veel mogelijk te beperken vanwege het coronavirus.

“Er is niets mooier dan genieten van de zomer in je eigenhandig opgeknapte tuin”, vertelt Maarten Post, marketingmanager  enthousiast. “Daarom organiseren we ieder jaar Tuinadviesdagen. Vanwege het coronavirus en de oproep zo veel mogelijk thuis te blijven, geven we dat advies dit jaar online. Na succesvolle eerste gesprekken begin april, organiseren we nu extra online adviesgesprekken. We hebben onafhankelijke tuinontwerpers in huis die meedenken over jouw project: de indeling, materiaalgebruik en beplanting. In het adviesgesprek bespreken ze alle wensen en gaan aan de slag met een tuinschets. Het resultaat? Een concreet plan waarmee je gemakkelijk zelf tot uitvoering kunt overgaan.”

Voorbereiden en inschrijven
Om het maximale uit het tuinadviesgesprek te halen, raadt Maarten Post aan foto’s van de tuin bij de hand te houden en alvast na te denken over de mogelijkheden. “Kijk bijvoorbeeld op www.hornbach.nl/leven waar we tips voor een insect vriendelijke tuin delen. Zo help je meteen mee de biodiversiteit te vergroten.” Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden voor het adviesgesprek verplicht. Dat kan tot en met 21 mei eenvoudig via de website www.hornbach.nl/tuinadvies. De adviesgesprekken vinden plaats tussen 22 mei en 8 juni en worden in overeenstemming met klanten ingepland. De kosten bedragen € 25,-.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall