Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach geeft van alle grote bouwmarkten het beste advies

Hornbach geeft van alle grote bouwmarkten het beste advies

Directe concurrenten scoren beduidend lager

Onder de grote bouwmarkten scoort Hornbach het beste als het gaat om de kennis van de medewerkers en het advies aan klanten. Dit blijkt uit het maandelijkse WoonOmnibus-onderzoek van USP Marketingconsultancy, uitgevoerd onder ruim duizend consumenten.

Het advies bij Hornbach werd gemiddeld met een 7,6 beoordeeld door consumenten die in de afgelopen twaalf maanden een bouwmarkt bezochten. In de eindstand van het onderzoek moet Hornbach alleen de kleinschalige servicemarkt Hubo (score 7,7) voor zich dulden. De overige grootschalige bouwmarkten blijven beduidend achter. “Wij zijn enorm blij met dit resultaat”, zegt marketingmanager Michel van Slingerland. “Deskundig advies aan klanten is immers één van de pijlers waarmee we ons willen onderscheiden.”

Uit de onderzoeksresultaten blijkt verder dat klanten het meeste behoefte aan advies hebben bij het verplaatsen of verbouwen van een badkamer (30%), het plaatsen van een dakkapel (28%) en het plaatsen of vervangen van een keuken (25%). “Maar ook iemand die voor het eerst een gordijnrail ophangt of een dakrand wil schilderen, helpen we graag op weg”, besluit Van Slingerland.

Deskundig advies aan klanten is één van de pijlers waarmee we ons willen onderscheiden.
Michel van Slingerland, marketingmanager bij Hornbach Nederland

Iemand die voor het eerst een gordijnrail ophangt of een dakrand wil schilderen, helpen we graag op weg.
Michel van Slingerland, marketingmanager bij Hornbach Nederland

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall