HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach Geleen trakteert in laatste weken voor herbouw

Lekker genieten van het zomergevoel in eigen tuin? Voor een prikkie de boel nog wat opfleuren? Maar wel met kwaliteitsproducten? Hornbach Geleen geeft tot en met zaterdag 16 augustus fikse kortingen op haar gehele assortiment. Vanaf zaterdag 26 juli t/m 9 augustus betaalt u slechts de helft van de prijs. En van maandag 11 t/m zaterdag 16 augustus geeft het tuincentrum zelfs 75% korting op alle producten.

Aanleiding van deze uitverkoop is de sluiting van het huidige tuincentrum aan de Einighauserweg 101. Dat gaat vanaf zondag 17 augustus dicht om sloopwerkzaamheden van het verouderde pand mogelijk te maken.

Op de plek van het huidige tuincentrum is na de verbouwing een volwaardige projectbouwmarkt verrezen. Deze nieuwe Hornbach Geleen is naar verwachting in het najaar van 2015 klaar voor gebruik. In de tussenliggende periode kunnen klanten terecht bij Hornbach in Kerkrade.

Vaste lage prijzen en ruim assortiment

Op het terrein van ruim 17.000 m2 komen een projectbouwmarkt, een tuincentrum en zelfs een afhaalcentrum om met de auto of werkbusje bouwmaterialen in te laden. De parkeerplaats biedt plek voor 480 auto’s. “Klussers uit deze regio kunnen vanaf volgend jaar bij Hornbach Geleen terecht voor deskundig advies, vaste lage prijzen en een assortiment dat ruim vijf keer zo groot is als bij de gemiddelde bouwmarkt”, vertelt Evert de Goede, Algemeen Directeur Hornbach Nederland. “Dat Hornbach aan de vooravond van deze wederopbouw tot 75% korting geeft, is ons cadeau aan alle mensen hier die zo lang hebben uitgekeken naar een volwaardige projectbouwmarkt van Hornbach!”

Lees ook ...