HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach genomineerd voor Beste Werkgever 2011

Hornbach behoort volgens onderzoeksbureau Effectory tot de vijftig beste werkgevers van Nederland. De bouwmarktketen staat nu op de nominatie om in september de beste werkgever van Nederland te worden. Een opmerkelijke prestatie. Vooral omdat de bouwmarktketen dit jaar pas voor het eerst meedeed aan het onderzoek.

De Beste Werkgevers-verkiezing vormt een objectieve norm voor goed werkgeverschap. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst, gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Organisaties die boven de norm van 7,3 scoren, worden in de lijst opgenomen. Eind september maakt Effectory bekend welke organisatie landelijk gezien het beste heeft gescoord en zich Beste Werkgever 2011 mag noemen.

Opsteker

“Wij zien deze nominatie als een opsteker dat we op de goede weg zijn met ons HR-beleid”, zegt HR-manager Chris van den Akker van Hornbach. “We hebben de laatste tijd meer ingestoken op de rol van HR als businesspartner binnen de organisatie en het versterken van ontwikkelingsmogelijkheden. We zien nu in het onderzoek van Effectory terug dat onze aanpak positief wordt ontvangen door ons personeel. De komende tijd gaan we ons HR-beleid verder versterken met onder andere vitaliteitsmanagement en verzuimmanagement. Daarmee hopen we ook in de toekomst bij de beste werkgevers te kunnen blijven behoren.”

Lees ook ...