HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach Den Haag zoekt 150 nieuwe medewerkers

Vacatures voor medewerkers verkoop, logistiek en caissières

De opening van Hornbach in Den Haag staat gepland voor volgend jaar, maar de werving voor nieuwe medewerkers is nu al in volle gang. Verkoopmedewerkers, logistieke medewerkers, caissières en andere goede krachten zijn daarom meer dan welkom zich aan te melden voor een prachtige uitdaging.

Voor de nieuwe vestiging in Den Haag Ypenburg zoekt Hornbach circa 150 nieuwe medewerkers. “Wij zoeken gemotiveerde en hardwerkende mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren”, aldus HR-manager Chris van de Akker. “Op elke afdeling van Hornbach lopen specialisten. Wij zoeken een mix van medewerkers van verschillende leeftijden, maar ook mensen met veel ervaring. Mensen die verstand hebben van klussen en van het assortiment. Dat is nodig voor een goed advies en optimale service. Hornbach-medewerkers onderscheiden zich door deskundigheid en de service richting de klanten. Daarom vinden wij het op onze beurt belangrijk om voor onze mensen te zorgen door middel van het bieden van doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Onze medewerkers zijn een belangrijke reden van ons succes.”

Intern opleidingstraject
Alle nieuwe medewerkers komen in aanmerking voor een intern opleidingstraject, waarin ze nog extra vakkennis en praktische vaardigheden opdoen. Daarna volgt een inwerkperiode bij een van de andere vestigingen in het land. Als de nieuwe vestiging in Den Haag halverwege 2017 opengaat, zijn ze er helemaal klaar voor. Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl.

Lees ook ...