Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach Den Haag zoekt 150 nieuwe medewerkers

Vacatures voor medewerkers verkoop, logistiek en caissières

De opening van Hornbach in Den Haag staat gepland voor volgend jaar, maar de werving voor nieuwe medewerkers is nu al in volle gang. Verkoopmedewerkers, logistieke medewerkers, caissières en andere goede krachten zijn daarom meer dan welkom zich aan te melden voor een prachtige uitdaging.

Voor de nieuwe vestiging in Den Haag Ypenburg zoekt Hornbach circa 150 nieuwe medewerkers. “Wij zoeken gemotiveerde en hardwerkende mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren”, aldus HR-manager Chris van de Akker. “Op elke afdeling van Hornbach lopen specialisten. Wij zoeken een mix van medewerkers van verschillende leeftijden, maar ook mensen met veel ervaring. Mensen die verstand hebben van klussen en van het assortiment. Dat is nodig voor een goed advies en optimale service. Hornbach-medewerkers onderscheiden zich door deskundigheid en de service richting de klanten. Daarom vinden wij het op onze beurt belangrijk om voor onze mensen te zorgen door middel van het bieden van doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Onze medewerkers zijn een belangrijke reden van ons succes.”

Intern opleidingstraject
Alle nieuwe medewerkers komen in aanmerking voor een intern opleidingstraject, waarin ze nog extra vakkennis en praktische vaardigheden opdoen. Daarna volgt een inwerkperiode bij een van de andere vestigingen in het land. Als de nieuwe vestiging in Den Haag halverwege 2017 opengaat, zijn ze er helemaal klaar voor. Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In 2020 hebben consumenten HORNBACH voor de vijftiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de derde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram did not return a 200.

Volg ons

Social wall