Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH Hammerrun in Apeldoorn groot succes

Ruim 1.000 sportievelingen halen € 3.600,- op voor Stichting Buitenruimte Gelre

Ruim 1.000 sportievelingen hebben zich vandaag uitgeleefd bij HORNBACH in Apeldoorn. Als opwarmer voor de officiële opening op woensdag 13 oktober organiseerde de projectbouwmarkt een uniek kennismakingsevent: de Hammerrun. Jong en oud trotseerden de 1.200 meter lange obstacle run, die 25 spectaculaire hindernissen bevatte en haalden daarmee bovendien € 3.600,- op voor Stichting Buitenruimte Gelre.

“Het was één groot spektakel”, vertelt vestigingsmanager Gerben Hofland enthousiast. “Deelnemers kropen door de modder, vlogen door de lucht en sprongen over vuur. Allemaal met evenveel passie en plezier.” Van doorgewinterde obstacle runners tot uitzinnige kinderen, ze waren stuk voor stuk bloedfanatiek. Hofland vervolgt: “Gaaf om mensen op deze manier kennis te laten maken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: pure daadkracht. Ja, Apeldoorners hebben het vandaag bewezen; met hun doorzettingsvermogen zit het wel goed. Precies wat doe-het-zelvers in zich hebben. Ik kijk uit naar de spectaculaire opening op woensdagochtend 13 oktober om 07.00 uur.”

Cheque voor vergroening ziekenhuizen
Met de opbrengst van de ticketverkoop werd geld opgehaald voor Stichting Buitenruimte Gelre. Een stichting die een serre en daktuin maakt naast de IC-afdelingen bij het Gelre ziekenhuis in de regio Apeldoorn. Om 11.00 uur werd bekend gemaakt dat de sportievelingen € 3.600,- bijeen brachten. Paul Janssen, voorzitter van de stichting, nam de cheque in ontvangst: “Dit is fantastisch! Zeker voor patiënten die langdurig op een IC-afdeling verpleegd moeten worden. Buitenruimte is voor hen enorm belangrijk en kan een grote bijdrage leveren aan het herstelproces.” Een sportief IC-team ging zelf ook de uitdaging aan en liep mee met de Hammerrun. Zij trotseerden de obstacles ondanks de regen als ware professionals.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall