Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach houdt hout in leven

Projectshow april in teken van behandeling hout

Het zomerseizoen staat op het punt te beginnen. Het tuinmeubilair kan weer vanuit de zolder of schuur massaal richting de tuin. Maar hoe blijft houten buitenmeubilair het langst mooi? En hoe kunnen we zo lang mogelijk de kwaliteit behouden van onze schuttingen? In april staat houtbescherming centraal bij Hornbach. Beitsen, oliën en lakken: de juiste wijze om het houtwerk te behandelen.

Langer tuinplezier door onderhoud
Het houten terras, de tuintafel én de schutting worden het hele jaar blootgesteld aan allerlei weerselementen. Dit verdient aandacht. Aandacht door bescherming. Bescherming door behandeling: gun hout het eeuwige leven. Een langere levensduur is overigens niet alleen voor het hout prettig. Langer tuinplezier is aangenaam voor iedereen. Met de projectshows geeft Hornbach hobbyklussers een maand lang informatie over houtbescherming. Tijdens de live-demonstraties op vrijdag en zaterdag draait het om kijken, leren en doen. Onderwerpen als oliën en beitsen komen uitgebreid aan bod. Uiteraard staan de vakmensen van Hornbach klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Gratis toegang
De gratis toegankelijke projectshows vinden plaats in alle vestigingen van Hornbach van 1 t/m 30 april. De demonstraties zijn op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall