Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
HORNBACH kiest Dorst & Lesser als social media partner

HORNBACH kiest Dorst & Lesser als social media partner

Dorst & Lesser pakt voortaan alle social media projecten voor HORNBACH aan. De bouwmarktketen kiest na een pitch voor het Amsterdamse social media bureau als partner vanwege hun sterk onderbouwde concrete en creatieve digitale concepten. De nieuwe samenwerking moet het merk HORNBACH een social boost geven.

HORNBACH wil social media nog meer volwassen onderdeel maken van de totale contentstrategie. Maarten Post, Hoofd marketing & communicatie van HORNBACH zegt daarover: “Social media is voor ons een belangrijk verlengstuk van onze eigen communicatiekanalen. Wij zijn een uniek merk met opvallende reclamecampagnes die zich hier perfect voor lenen. Daarnaast zien wij social media als een kanaal om met gevatte, onderscheidende content in contact te komen met onze fans en hen te supporten om van hun projecten een succes te maken”. Samen met Dorst & Lesser gaat HORNBACH aan de slag om social media, als onderdeel van de vernieuwde contentstrategie, nog steviger te verbinden met de eigen communicatiekanalen. Maarten is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “Dorst & Lesser weet ons te prikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen het merk HORNBACH via social media nog sterker gaan maken.”

De zoektocht naar een nieuw social media bureau ging gepaard met een uitvoerig pitchtraject. HORNBACH heeft voor Dorst & Lesser gekozen om hun ijzersterke analytische aanpak en de kunst om dat te vertalen in concrete en creatieve concepten. Robert Withagen, creative director van Dorst & Lesser vindt het een mooie uitdaging om met zijn bureau te mogen werken voor een merk dat echt anders wil zijn. “Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking met het supersterke merk HORNBACH. We gaan ervoor zorgen dat alle klussers optimaal bereikt en vermaakt worden met pakkende social content en spraakmakende campagnes.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall