HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach knapt het vuile werk op

Bouwmarkt plaatst containers in Zwolle voor sloop- en tuinafval

Zwollenaren met bouw- of verbouwplannen krijgen het komende week extra makkelijk. Zij hoeven zich niet druk te maken over sloopafval, want op tientallen plekken in Zwolle plaatst Hornbach grote stortcontainers. Nu slopen en straks verbouwen. Hornbach helpt de inwoners te beginnen met hun klusproject. Vanaf woensdag 28 februari staat Zwolle vol oranje stortcontainers met de tekst ‘Nu slopen, straks verbouwen! Gooi hier je bouw- en tuinafval in.’

De projectbouwmarktketen organiseert deze actie in aanloop naar de opening van Hornbach Zwolle (langs de A28, afrit 19), op 14 maart aanstaande. “Op deze manier willen wij de klussers en tuiniers helpen die graag aan het echte werk willen beginnen”, licht Tonnie Balkema, vestigingsmanager bij Hornbach Bouwmarkt Nederland, toe. “Veel projecten beginnen vaak met sloopwerkzaamheden. Terugkerend probleem is dan het wegbrengen van het verbouwingsafval. Vaak een tijdrovend project op zich, dat soms nog geld kost ook. Wij maken deze startfase makkelijker door op tientallen plekken in de stad een grote stortcontainer te plaatsen. Daar kunnen klussers hun sloopafval kwijt. Wij voeren alles netjes af en de klussers hebben er verder geen omkijken naar. Zo kunnen ze sneller aan het klusproject beginnen.”

Containers
De containers staan vanaf 28 februari op verschillende locaties in Zwolle. Tonnie Balkema: “Maak er gebruik van zolang het kan! Hornbach Zwolle opent op 14 maart 2018 om 07.00 uur haar deuren. De containers zijn onder andere te vinden aan de:

Binnenstad Zwolle 
Van Nahuysplein 18
Ter Pelkwijkpark 7
Buitenkant 18

Stadshagen 
Akkerbergstraat 61
Belvederelaan 25
Sportlaan 49

Holtenbroek
Schumannlaan 42
Scarlattistraat 40
Beethovenlaan 644

Westenholte 
Petuniaplein 24
Weidesteenlaan 63
Papaverweg 32

Assendorp 
Assendorperstraat 77
Groeneweg 58

Wipstrik
Hanekamp 42
Teschelschadestraat 47

Berkum 
Campherbeeklaan 18
Tobias Asserlaan 50

Schelle 
Provincieroute 57

Ittersum 
Regentenstrat 152

Lees ook ...