HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach krijgt klussers op de knieën

Projectshow juni in teken laminaat en plinten leggen

Zonder veel moeite zelf laminaat leggen? Met eigen handen de plinthoeken vakkundig verbinden? In juni geeft Hornbach een spoedcursus ‘Laminaat leggen’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand zien hoe men vloeren van hoogwaardige kwaliteit zelf kan leggen. Met bijzondere aandacht voor een speciale hoekverbindingsclip voor plinten, http://www.macleanproducts.nl/nieuws.html, een product dat komend jaar alleen bij Hornbach verkrijgbaar is.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van 31 mei tot en met 29 juni. Wie open staat voor nuttige tips over ’zwevend leggen’ en het omgaan met obstakels, zoals lastige hoekjes, verwarmingsbuizen en deuren, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

In de gratis verkrijgbare brochure vinden klanten bovendien alle designtrends en belangrijke informatie over dit onderwerp. Wie het leggen van laminaat toch liever aan vakmensen overlaat, kan een beroep doen op de professionele legservice van Hornbach.

Duizendpoot onder de vloeren

“Laminaat leggen is voor iedereen weggelegd, mits je de juiste voorbereidingen treft en streeft naar een nauwkeurige uitvoering”, aldus Hans van Bemmel, hoofd inkoop bij Hornbach. “Laminaat is de duizendpoot onder de vloeren: het kan op praktisch elke ondergrond worden gelegd, ook op vloerverwarming. Naast de klassieke houtpatronen, zoals beuken, eiken en noten, zijn er bij ons ook laminaatvloeren met steenpatronen en met het effect van antiek hout beschikbaar.” Op www.hornbach.nl/laminaat is alle informatie te vinden over deze populaire, voordelige en onderhoudsvriendelijke vloersoort.

Laminaat leggen is voor iedereen weggelegd, mits je de juiste voorbereidingen treft en streeft naar een nauwkeurige uitvoering.
Hans van Bemmel, hoofd inkoop Hornbach Bouwmarkten

Laminaat is de duizendpoot onder de vloeren: het kan op praktisch elke ondergrond worden gelegd, ook op vloerverwarming. Naast de klassieke houtpatronen, zoals beuken, eiken en noten, zijn er bij ons ook laminaatvloeren met steenpatronen en met het effect van antiek hout beschikbaar.
Hans van Bemmel, hoofd inkoop Hornbach Bouwmarkten

Lees ook ...