Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach lanceert app

Goed nieuws voor klussers met een smartphone: Hornbach Nederland heeft een gratis app gebouwd voor de iPhone en Android. Alle andere toestellen kunnen gebruik maken van de nieuwe mobiele website. De bouwmarkt annex tuincentrum biedt zijn klanten hiermee het gereedschap aan om in een handomdraai met een project (klein of groot) te beginnen. Of het nu gaat om behangranden plakken, een dakraam plaatsen of een houten terras aanleggen.

“De app en mobiele website bieden toegang tot alles wat je nodig hebt bij je project of wilt weten van Hornbach”, vertelt marketingmanager Michel van Slingerland. “Van duidelijke projectbeschrijvingen en heldere materiaal- en gereedschapslijsten tot een update over evenementen en demonstraties.”

Verder bouwen op fundament

Ook handig: via deze nieuwe tool van Hornbach kun je een boodschappenlijst op maat maken en bewerken. Verder is van ruim dertig huis- en tuinprojecten een zeer toegankelijk stappenplan beschreven, met daarbij de materialen die nodig zijn om de klus te klaren. Via deze app is het ook mogelijk met een paar swipes en touches de dichtstbijzijnde vestiging van de doe-het-zelfketen te vinden. Met daarbij alle informatie, zoals openingstijden, nieuwsberichten, vacatures en een routeplanner via Google Maps. “Deze versie is een mooi fundament om op verder te bouwen”, kondigt Van Slingerland aan. “Wij zijn druk bezig met het doorontwikkelen van de app en het uitbreiden van het aantal functionaliteiten. Het doel is om de app continu te blijven doorontwikkelen naar de wensen en behoeftes van de klant. Dat sluit aan bij onze focus op competente service.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall