Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach maakt `Beste Klusvader 2018’ bekend

Onvergetelijke Vaderdag voor inwoner Alblasserdam

Tijdens een bloedstollende landelijke finale tussen veertien vaders uit heel Nederland heeft Alfred Bikker uit Alblasserdam de felbegeerde Gouden Hamer gewonnen. Deze vader draagt een jaar lang de titel ‘Beste klusvader van Nederland’. Bij hem is het al feest voordat Vaderdag echt is begonnen. Zijn tegenstanders waren klushelden uit het hele land, die zich voorgaande weken voor deze finale hadden gekwalificeerd uit duizenden deelnemers.

Tijdens de finaledag bij Hornbach Nieuwegein streden veertien deelnemers om de Gouden Hamer. Hornbach heeft deze Gouden Hamer-verkiezing in het leven geroepen als ode aan al die klussende vaders. Deze helden van de zaterdagochtend verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Alfred Bikker ontving de Gouden Hamer en vergaart landelijke faam, via de eerstvolgende landelijke campagne. “We kijken met veel trots terug op deze finaledag”, aldus Maarten Post, Marketing Manager van Hornbach Nederland. “De sfeer was gemoedelijk, met gezonde competitiedrang onder de klussende vaders. Zij gingen met elkaar de strijd aan om de Gouden Hamer. Nadat alle vaders alles hadden laten zien wat ze in huis hadden, heeft de jury besloten dat Alfred Bikker uit Alblasserdam de handigste vader is van Nederland. Een echte held voor heel klussend Nederland. En daar zijn wij als projectbouwmarkt trots op! Net als op al die andere klusvaders die ons land rijk is!”

Onvergetelijke Vaderdag
“Mijn Vaderdag kan niet beter beginnen!”, zegt de glunderende winnaar. “Het was een spannende race, met een feestelijk einde.” In heel Nederland probeerden duizenden vaders zich te kwalificeren voor de finale van afgelopen zaterdag. “Ik ben trots en laat de Gouden Hamer aan iedereen zien. Ik wilde eerst niet mee doen maar ik ik mocht deze kans niet laten schieten van mijn vrouw. Een mooier vaderdagcadeau kan ik me natuurlijk niet wensen!”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall