Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach maakt werk van zzp’ers

Eerste editie van Profimagazine: ontspanning en voordelen hand in hand

Hornbach hecht veel waarde aan professionele klussers (Profi’s). Speciaal hiervoor is een aantal jaar geleden het ProfiConcept in het leven geroepen. Een concept met veel voordelen voor de professionele klusser. De aangesloten Profi’s worden door Hornbach nu in het zonnetje gezet met een hagelnieuw magazine: het Profimagazine. Een blad voor de stoere, professionele klusser die zijn hand niet omdraait voor een project.

 

Bouwsector in de lift
Nu de bouw weer aantrekt, worden de zelfstandigen in de bouw steeds belangrijker. Want het speelveld bij renovatie, nieuwbouw en bouwprojecten is flink veranderd en de zelfstandigen in de bouw hebben hierbij een steeds groter marktaandeel weten te verwerven. Hornbach merkt dit ook en wil deze groep op alle mogelijke manieren faciliteren. Want Hornbach is niet voor niets een projectbouwmarkt. Om die reden blijft ze het ProfiConcept verder ontwikkelen en onder de aandacht brengen: een win-winsituatie voor zowel de Profi als Hornbach.

Trouwe klanten essentieel
“Trouwe klanten zijn enorm belangrijk voor ons”, zegt Michael van der Geest, Manager ProfiConcept, Verkoop en Service bij Hornbach. “Want onze groei is voor een groot deel te danken aan trouwe klanten. Daarnaast dagen ze ons met hun passie en deskundigheid voortdurend uit. Wat destijds de belangrijkste reden was onze Profiservice op te starten? Het aanbieden van een totaalconcept met alles wat de professionele klant nodig heeft om tijd en geld te besparen.” Hornbach en de Profiklanten is dus allesbehalve een gewone klantrelatie. “Wij beschouwen het ProfiConcept als een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering”, vertelt Michael verder. “Een concept dat continu in ontwikkeling is en voortdurend wordt aangescherpt, zodat professionele klussers aan alles merken dat ze bij Hornbach het beste af zijn.” In het Profimagazine wordt dit nog eens haarfijn uitgelegd. Een magazine vol interviews, reportages en informatie. Een magazine voor en door Profi’s.

Hornbach ProfiConcept
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn beschikking, en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken, en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels aangesloten bij het ProfiConcept van Hornbach.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall