Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach naar de hoofdstad

Bouwmarkt kiest voor Nederlandse bouwer

Er komt een Hornbach in Amsterdam. Dat maakte de projectbouwmarktketen vandaag bekend. Deze twaalfde Hornbach in Nederland verrijst langs de A5 in Sloterdijk. BAM Bouw en Techniek zal deze nieuwe vestiging realiseren.

De bouw van deze vestiging (met bouwmarkt, tuincentrum én drive-in) van circa vier voetbalvelden groot start in september 2015. “Hornbach is nu achttien jaar in Nederland gevestigd”, schetst algemeen directeur Evert de Goede het grote plaatje. “Het is mooi dat nu ook de mensen in en rondom de hoofdstad gebruik kunnen maken van onze projectbouwmarkt. Sloterdijk is een deel van de stad met een enorm potentieel qua ruimte en bereikbaarheid. Onze nieuwe vestiging zal zeker helpen dit gebied opnieuw in beweging te brengen.”

Geleen, Best en nu Amsterdam
Het zijn drukke tijden voor Hornbach. Gisteren was de langverwachte opening van de nieuwbouw van Hornbach Geleen en dit najaar (op 4 november) gaat de nieuwe vestiging in Best open. Dat Hornbach in de immer voortdurende zoektocht naar nieuwe locaties nu voet aan Amsterdamse grond krijgt, is een nieuwe mijlpaal in de historie van het van oorsprong Duitse familiebedrijf. “Het is inmiddels wel duidelijk dat Nederland vruchtbare bodem is voor ons concept”, zegt Evert de Goede. “Onze stip aan de horizon is 25 vestigingen. We zijn op de goede weg en zien volop mogelijkheden voor nieuwe vestigingen. Dat een stad als Amsterdam ruimte heeft voor een bouwmarkt van onze omvang, betekent dat we vol goede moed aan de weg kunnen blijven timmeren.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall