Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach Nieuwegein klaar voor opening Drive In

Hornbach Nieuwegein klaar voor opening Drive In

Vanaf 6 juli met auto of klusbus door de bouwmarkt

Sjouwen met zware bouwmaterialen? Dat is binnenkort verleden tijd. Want Hornbach Nieuwegein staat in de startblokken om een Drive In voor bouwmaterialen te openen. Op een oppervlakte van meer dan 4.000 m2 zijn vanaf 6 juli ruim 400 kwaliteitsproducten verkrijgbaar. Je auto of klusbus parkeer je gewoon voor het schap. Het is de eerste Drive In bouwmarkt voor consumenten en professionals in de regio Utrecht, de zevende van Hornbach.

Als een van de eerste Nederlandse vestigingen opende Hornbach Nieuwegein 17 jaar geleden haar deuren aan het Veldwade, op industrieterrein Laagraven. “En in de tussentijd hebben we niet stilgezeten”, vertelt Kevin Lagas, vestigingsmanager van Hornbach Nieuwegein, enthousiast. Eerder openden we naast de bouwmarkt al een afhaalcentrum. En onlangs kregen we de kans om uit de breiden. Die hebben we met beide handen aangegrepen. Het parkeerterrein is vernieuwd en we hebben een Drive In van ruim 4.000 m2 gerealiseerd. Het totaaloppervlak van de bouwmarkt met tuincentrum komt daarmee op meer dan 18.000 m2. Via de Drive In kunnen we iedereen vanaf maandag 6 juli nog sneller bedienen. De officiële opening staat om 07.00 uur gepland.” De Drive In is straks op dezelfde tijden als de bouwmarkt geopend, zeven dagen per week.

 

Met eigen auto of klusbus door de bouwmarkt
De Drive In is eenzelfde soort hal als de naastgelegen bouwmarkt, maar dan met bredere paden. Je vindt er met name grote en zware bouwmaterialen, zoals bouwhout, mortels, gevelstenen, isolatiemateriaal, wapeningsstaal, zand en grind, wat het zeker voor professionals in de bouw interessant maakt. Kevin vervolgt: “Je rijdt er gemakkelijk doorheen en parkeert er je auto of klusbus voor het schap. Vervolgens laad je alle benodigde materialen in en scant ze eenvoudig met de app op je mobiele telefoon. Tot slot ga je langs de kassa waar je aan de hand van die app afrekent en hop, terug naar jouw bouwproject. Inkopen doen via de Drive In scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop gesjouw.” Kijk op de website voor meer informatie over de Drive In.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall