Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
HORNBACH online favoriet van klussend Nederland

HORNBACH online favoriet van klussend Nederland

Projectbouwmarkt wint Webshop Award Retailer of the Year verkiezing

Houten, 23 september 2021 – HORNBACH.NL is de favoriete onlineshop van klussend Nederland. Dat werd vandaag bekend gemaakt in Amsterdam waar de uitkomsten van het jaarlijkse consumentenonderzoek ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ werden gepresenteerd. Voor de vierde keer op rij mag HORNBACH de prestigieuze Beste Webshop Award in ontvangst nemen.

“We zijn trots dat we deze award opnieuw mee naar huis mogen nemen!” laat Evert de Goede algemeen directeur HORNBACH Bouwmarkt Nederland weten. “Het betekent veel voor ons dat consumenten HORNBACH.NL als beste webshop beoordelen. Door de lockdown konden we hen aan het begin van dit jaar alleen via onze onlineshop van dienst zijn. We hebben dan ook hard gewerkt om onze onlinedienstverlening in sneltreinvaart te optimaliseren en uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de lancering van online adviesgesprekken. Zo kun je tegenwoordig gewoon even videobellen met onze specialisten. Een groot succes en een dienst die we blijven aanbieden. Bij deze wil ik onze collega’s bedanken, zij maken het verschil en zetten elke dag alles op alles om consumenten te helpen bij hun klusprojecten, online en in onze projectbouwmarkten.”

 

Consument is winnaar
De Retailer of the Year Awards, die dit jaar voor de negentiende keer werden uitgereikt, maken deel uit van het grootste onafhankelijke consumentenonderzoek van ons land. In totaal brachten maar liefst 185.000 consumenten hun stem uit. Zij beoordeelden ruim 500 retailers op aspecten als prijs, het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. De onlineshop van HORNBACH werd door hen als beste beoordeeld in de categorie bouwmarkten. De Retailer of the Year award voor fysieke bouwmarkten heeft HORNBACH dit jaar overgedragen aan HUBO. Een prijs die HORNBACH in de afgelopen zestien jaar vijftien keer won. De Goede: “Ik feliciteer HUBO van harte met de winst. Maar natuurlijk zijn we nu extra gedreven om de titel volgend jaar weer op onze naam te schrijven. Zo is de consument de winnaar.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 22.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In de afgelopen zestien jaar werd HORNBACH vijftien keer op rij verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. In 2021 riepen consumenten HORNBACH.NL voor de vierde keer uit tot Beste Webshop in de categorie bouwmarkten. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall