Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach ontvangt sleutels

Bouwmarkt start met inrichten nieuwe vestiging Duiven

Het is een heuglijke dag voor de medewerkers van Hornbach Duiven. De bouwmarkt heeft de sleutels van haar nieuwe vestiging op industrieterrein Centerpoort-Nieuwgraaf ontvangen. Vanaf vandaag starten de medewerkers met de inrichting en bevoorrading van hun projectbouwmarkt.

Aannemer Ten Brinke Bouw legt momenteel de laatste hand aan de bouwmarkt, de allereerste Hornbach in Gelderland, die een oppervlakte van bijna 16.500 m2 heeft. Van buiten is de bouwmarkt af, binnen wordt hard gewerkt. “We gaan aan de slag met het opbouwen en vullen van de schappen”, vertelt Evert de Goede, Algemeen Directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Dat is een geweldige logistieke operatie, die we in fases uitvoeren. Ons assortiment heeft een totale omvang van 120.000 verschillende artikelen.”

Tweehonderd man sterk
Voor de inrichting van de bouwmarkt staan tweehonderd nieuwe medewerkers klaar. Die trok Hornbach onder meer aan door samenwerking met het UWV en het Werkgevers Service Punt Midden-Gelderland. Evert de Goede vervolgt: “We hebben een vakkundig en divers team klaarstaan. De afgelopen maanden hebben nieuwe medewerkers een inwerktraject gevolgd in vestigingen in de buurt. Maar niets leuker natuurlijk dan starten in je eigen bouwmarkt. Het inrichten doen we dan ook met z’n allen. Zo weet iedereen meteen waar alle producten staan en raken collega’s op elkaar ingespeeld. Dit alles zorgt ervoor dat we klanten, wanneer we onze deuren in het voorjaar van 2020 openen, goed wegwijs kunnen maken en van het beste advies kunnen voorzien.”

Tuincentrum en drive-in
Hornbach Duiven is een volwaardige projectbouwmarkt met badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Bovendien beschikt Hornbach Duiven over een drive-in. Op nog eens 4.600 m2 zijn hier zware bouwmaterialen in grote hoeveelheden beschikbaar. Klanten kunnen met de auto of een busje naar het gewenste artikel rijden en de materialen direct in de auto laden. Pure service voor zowel particuliere als professionele klussers.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall