Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach ontvangt sleutels

Hornbach ontvangt sleutels

Bouwmarkt start vandaag met inrichten nieuwe vestiging Zwolle

Het is een feestelijke dag vandaag voor Hornbach. De bouwmarkt heeft de sleutel van haar nieuwe pand aan de Katwolderweg in Zwolle ontvangen. Aannemer Ten Brinke Bouw legt momenteel de laatste hand aan de vestiging, die een oppervlakte van bijna 15.000 m2 heeft. Ondertussen kan gestart worden met de inrichting en bevoorrading. Een serieuze klus, want Hornbach heeft straks 120.000 artikelen op voorraad.

“We starten direct met het opbouwen en vullen van de schappen”, legt Vestigingsmanager Tonnie Balkema uit. “Dat is een ware logistieke operatie. Honderden vrachtwagens zullen de vestiging de komende weken in fases bevoorraden. Maar we hebben ervaring genoeg dit soepel te laten verlopen.” Hornbach Zwolle is de veertiende vestiging van de projectbouwmarkt in Nederland.

150 man sterk
Voor de inrichting van de bouwmarkt staan 150 nieuwe medewerkers klaar. Tonnie Balkema: “Die krijgen tijdens het bevoorraden van de winkel meteen feeling met het assortiment, weten waar alles staat en raken op elkaar ingespeeld. Zo kunnen we klanten, wanneer we onze deuren dit voorjaar openen, optimaal informeren over onze 120.000 artikelen.”

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall