HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach ontvangt sleutels

Hornbach ontvangt sleutels

Bouwmarkt start vandaag met inrichten nieuwe vestiging Zwolle

Het is een feestelijke dag vandaag voor Hornbach. De bouwmarkt heeft de sleutel van haar nieuwe pand aan de Katwolderweg in Zwolle ontvangen. Aannemer Ten Brinke Bouw legt momenteel de laatste hand aan de vestiging, die een oppervlakte van bijna 15.000 m2 heeft. Ondertussen kan gestart worden met de inrichting en bevoorrading. Een serieuze klus, want Hornbach heeft straks 120.000 artikelen op voorraad.

“We starten direct met het opbouwen en vullen van de schappen”, legt Vestigingsmanager Tonnie Balkema uit. “Dat is een ware logistieke operatie. Honderden vrachtwagens zullen de vestiging de komende weken in fases bevoorraden. Maar we hebben ervaring genoeg dit soepel te laten verlopen.” Hornbach Zwolle is de veertiende vestiging van de projectbouwmarkt in Nederland.

150 man sterk
Voor de inrichting van de bouwmarkt staan 150 nieuwe medewerkers klaar. Tonnie Balkema: “Die krijgen tijdens het bevoorraden van de winkel meteen feeling met het assortiment, weten waar alles staat en raken op elkaar ingespeeld. Zo kunnen we klanten, wanneer we onze deuren dit voorjaar openen, optimaal informeren over onze 120.000 artikelen.”

 

Lees ook ...