Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach ontvangt sleutels

Hornbach ontvangt sleutels

Bouwmarkt start vandaag met inrichten nieuwe vestiging Zwolle

Het is een feestelijke dag vandaag voor Hornbach. De bouwmarkt heeft de sleutel van haar nieuwe pand aan de Katwolderweg in Zwolle ontvangen. Aannemer Ten Brinke Bouw legt momenteel de laatste hand aan de vestiging, die een oppervlakte van bijna 15.000 m2 heeft. Ondertussen kan gestart worden met de inrichting en bevoorrading. Een serieuze klus, want Hornbach heeft straks 120.000 artikelen op voorraad.

“We starten direct met het opbouwen en vullen van de schappen”, legt Vestigingsmanager Tonnie Balkema uit. “Dat is een ware logistieke operatie. Honderden vrachtwagens zullen de vestiging de komende weken in fases bevoorraden. Maar we hebben ervaring genoeg dit soepel te laten verlopen.” Hornbach Zwolle is de veertiende vestiging van de projectbouwmarkt in Nederland.

150 man sterk
Voor de inrichting van de bouwmarkt staan 150 nieuwe medewerkers klaar. Tonnie Balkema: “Die krijgen tijdens het bevoorraden van de winkel meteen feeling met het assortiment, weten waar alles staat en raken op elkaar ingespeeld. Zo kunnen we klanten, wanneer we onze deuren dit voorjaar openen, optimaal informeren over onze 120.000 artikelen.”

 

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2019 voor de veertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Social wall