Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach opent eerste drive-in voor bouwmaterialen in regio Den Haag

Rijd met je auto of klusbus door de bouwmarkt

Sjouwen met zware bouwmaterialen? Dat is vanaf vandaag verleden tijd. Want Hornbach Den Haag-Ypenburg heeft een splinternieuwe drive-in voor bouwmaterialen geopend. Op een oppervlakte van 3.000 m2 zijn ruim 400 kwaliteitsproducten verkrijgbaar. Je auto of klusbus parkeer je gewoon voor het schap.

Nog geen drie jaar geleden opende Hornbach een projectbouwmarkt met tuincentrum in Den Haag. “Vanaf het allereerste uur is de bouwmarkt populair”, vertelt Emile Gies, vestigingsmanager van Hornbach Den Haag, enthousiast. “De behoefte aan uitbreiding was dan ook groot. Dankzij de drive-in hebben we meer vloeroppervlakte en we kunnen we klussers bovendien sneller bedienen.”

Met eigen auto of klusbus door de bouwmarkt
De drive-in is eenzelfde soort hal als de naastgelegen bouwmarkt, maar dan met bredere paden. Emile Gies: “Je rijdt er gemakkelijk doorheen en parkeert er je auto of klusbus voor het schap. Vervolgens laad je alle benodigde materialen in en scan je ze eenvoudig met de app op je mobiele telefoon. Tot slot rijd je langs de kassa, waar je aan de hand van die app afrekent, en hop, terug naar jouw bouwproject. Inkopen doen via de drive-in scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop gesjouw.”

Grote materialen, ruime voorraad
In de Hornbach drive-in zijn met name grote en zware bouwmaterialen verkrijgbaar, zoals mortels en pleisters, gevelstenen, gipsplaten, isolatiemateriaal, wapeningsstaal, zand en grind. Alles efficiënt opgesteld, zodat je optimaal kunt inladen. Het totale assortiment telt 400 verschillende artikelen. De drive-in is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De drive-in is eenvoudig bereikbaar en gelegen naast de bouwmarkt, aan de Singel 115 in Den Haag-Ypenburg.

Kijk hier voor meer informatie over de drive-in:
https://www.hornbach.nl/cms/nl/nl/vestigingsinfo/mijn_hornbach/drive_in/drive_in.html

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall