HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH opent tijdelijke outlet in Duiven 

HORNBACH opent een tijdelijke outlet in Duiven in het recent aangekochte retailcomplex op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. In de outlet worden de uitverkoopartikelen van alle vestigingen in Nederland verkocht voor 50% van de prijs of minder. Een duurzame oplossing voor artikelen die bijvoorbeeld uit het vaste assortiment gaan. HORNBACH Outlet Duiven is vier dagen geopend van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei en heeft een grootte van zo’n 5.000 m2.

Afgelopen najaar kocht HORNBACH Nederland het retailcomplex dat naast de projectbouwmarkt in Duiven ligt. Hier zal na een verbouwing de tweede HORNBACH Vloeren-vestiging worden geopend. Momenteel staat de ruim 5.000 m2 van het complex nog leeg. De perfecte plek om een tijdelijke outlet te openen. Evert de Goede, Algemeen Directeur HORNBACH Nederland, legt uit waarom: “Weggooien is zonde en zeker niet duurzaam. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om de producten die niet meer in onze projectbouwmarkten verkocht kunnen worden, toch een bestemming te geven. Een outlet is natuurlijk ideaal daarvoor en in Duiven hebben we daar nu ook echt de ruimte voor.”

 

Onderzoeken
HORNBACH heeft achttien projectbouwmarkten in Nederland en één Vloeren-vestiging. De artikelen die in de outlet worden verkocht, zijn afkomstig uit al deze vestigingen samen. Denk  bijvoorbeeld aan artikelen die uit het vaste assortiment gaan. Het aanbod varieert van gereedschappen, bbq’s en deuren tot behang en accessoires voor sanitair, keuken en tuin. “Het gehele outlet-assortiment bieden we aan tegen maximaal 50% van de prijs. Dit is de eerste keer dat we dit doen en een mooie test. We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten,” laat De Goede weten.

 

Aanbod
De tijdelijke HORNBACH Outlet is gevestigd aan de Nieuwgraaf 42 in Duiven en is van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Op hornbach.nl/outlet is vanaf 1 mei het assortiment te zien dat verkijgbaar is in de fysieke outlet.

Lees ook ...