Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach opent vestiging in Houten

Hornbach heeft sinds deze week aan de Grootslag in Houten een nieuwe vestiging in gebruik. Het gaat om het nieuwe hoofdkantoor van de bouwmarktketen. Op de oude locatie in Nieuwegein groeide Hornbach uit haar jasje. Nu is het bedrijf gevestigd in een modern en inspirerend kantoorpand. Algemeen directeur Evert de Goede: “Een pand dat past bij de groei en ontwikkeling van onze organisatie.”

Sinds vandaag opereert het hoofdkantoor – of, zoals ze het zelf noemen, servicekantoor – vanuit Houten. Vanuit dit kantoor faciliteren zij alle medewerkers in de vestigingen. Hornbach wilde een pand op een A-locatie, met ruime parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid en een acceptabele afstand vanaf het voormalige kantoor in Nieuwegein. Evert de Goede: “De locatie voor dit kantoor was snel gevonden: Grootslag 1-5 te Houten. In het pand hebben wij een moderne werkomgeving gecreëerd met ruimtes bestemd voor concentratie, ontspanning, samenwerking, inspiratie en rust voor al onze medewerkers. Hornbach telt in Nederland ruim 1.700 medewerkers, van wie circa 120 medewerkers hun werkzaamheden verrichten vanaf het servicekantoor. Met een oppervlakte van ruim 2.300 vierkante meter zitten wij hier voorlopig goed. Wij kunnen rustig verder groeien.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall