HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH organiseert creatieve Kinderwerkplaats 

Jonge doe-het-zelvers maken hun eigen lentepot

Voor de jonge doe-het-zelvers organiseert HORNBACH weer een nieuwe editie van de populaire Kinderwerkplaats. Op zaterdag 23 maart kunnen kinderen bij HORNBACH een stenen bloempot beschilderen en daarna vullen met aarde en een viooltje. Om het helemaal af te maken kunnen ze ook nog losse stenen in de vorm van lieveheersbeestjes en bijen beschilderen.

“De Kinderwerkplaats van HORNBACH is een fantastische gelegenheid voor kinderen om op een leuke en leerzame manier kennis te maken met doe-het-zelven”, vertelt Hoofd Inkoop & Marketing Maarten Post. “Onze medewerkers staan de hele dag klaar om kinderen te helpen bij het maken van hun eigen lentepot. Het is een geweldige manier voor kinderen om creatief los te gaan met verf en kwasten en tegelijkertijd met de natuur bezig te zijn door het planten van viooltjes. We kijken uit naar de prachtige creaties en hopen dat veel jonge doe-het-zelvers bij ons langskomen.”

 

Creatief voorjaarsevent
Klusmaterialen, zakken potgrond en viooltjes zijn ruimschoots aanwezig tijdens de Kinderwerkplaats. En als de jonge doe-het-zelvers naar huis gaan, mogen ze hun zelfgemaakte project uiteraard mee naar huis nemen. Leuk om cadeau te geven of om zelf van te genieten. Zo zorgt de projectbouwmarkt er samen met de kinderen voor dat de Kinderwerkplaats een onvergetelijk en vooral creatief event wordt.

 

Deelname is gratis
Kinderen tussen de vier en tien jaar die willen deelnemen aan de Kinderwerkplaats zijn op 23 maart tussen 10:00 en 16:00 uur welkom bij HORNBACH. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...