Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach past openingstijden aan

Hornbach past openingstijden aan

Bouwmarkt komende periode open van 07.00 tot 18.00 uur

In vervolg op de ontwikkelingen rondom COVID-19 past projectbouwmarkt Hornbach haar openingstijden aan. Alle Nederlandse Hornbach-vestigingen zijn met ingang van maandag 23 maart van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Aanstaande zondag, 22 maart, zijn alle Hornbach-vestigingen eenmalig gesloten. Hornbach Alblasserdam is altijd op zondag gesloten.

De nieuwe maatregel is genomen om klanten de komende periode zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven. Dankzij de verkorte openingstijden kunnen wij voldoende personele bezetting in de bouwmarkt garanderen. Zo hebben ook onze medewerkers rust en tijd voor hun gezin in deze moeilijke periode. Hornbach acht de nieuwe openingstijden toereikend, nu er uitsluitend noodzakelijk inkopen wordt gedaan. Actuele openingstijden zijn te vinden op hornbach.nl.

Veiligheidsmaatregelen
In de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus nam Hornbach afgelopen week vergaande en strike maatregelen. Zo wordt het aantal bezoekers wordt gereguleerd, gepaste afstand gecontroleerd en contact beperkt. Mensen met gezondheidsklachten worden in lijn met de richtlijnen van het RIVM met klem gevraagd thuis te blijven. Een compleet overzicht van de geldende maatregelen vindt u op: hornbach.nl/actueel/coronavirus

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall