Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach presenteert `Klussen 2.0’

Hornbach presenteert `Klussen 2.0’

Projectshow december en januari in teken van mobiele werkplaatsinrichting

Als fanatieke doe-het-zelver is de werkplaats jouw favoriete plek in huis. Het is de plek waar ideeën vorm krijgen, de basis van elk project. Hoogste tijd om die ruimte te updaten. In december en januari laten experts van Hornbach zien hoe je dit aanpakt. De bouwmarkt organiseert ieder weekend de projectshow ‘Werkplaats inrichten’. Elke vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 uur en 16.00 uur.

Werkplaats op wielen
Snoer te kort? Net niet het juiste gereedschap bij de hand? Dat is niet meer van deze tijd. Het Nieuwe Klussen kenmerkt zich door mobiele en draadloze apparatuur. “De werkplaats van nu staat op wielen. Die kun je dus altijd en overal mee naartoe nemen”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Tijdens de projectshow, die ongeveer een uur duurt, laten onze specialisten zien hoe je jouw werkplaats optimaal kunt inrichten. En hoe je er met systeemkoffers, gereedschapswagens en powershareapparaten een mobiel geheel van maakt.”

Één accu voor alles
Tijdens de projectshow worden tips gegeven, maar kunnen bezoekers ook zelf aan de slag gaan. Met behulp van WORX-powersharegereedschap wordt van een europallet een wijnrek gemaakt. Maarten Post: “Met slechts één accu kunnen allerlei verschillende apparaten worden gebruikt.”

Geld terug voor oud gereedschap
In een goed ingerichte en veilige werkplaats is betrouwbaar gereedschap een must. Oud of kapot gereedschap kan daarom van 1 december tot en met 6 januari bij Hornbach worden ingeleverd. “In ruil daarvoor krijgen klanten een waardebon van 25 euro. Die kunnen zij inwisselen bij aankoop van WORX-starterskit”, besluit Maarten Post.

Meer informatie over de projectshow ‘werkplaats inrichten is te vinden op de website: https://www.hornbach.nl/cms/nl/nl/actueel/projectshow/projectshow.html

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall