HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach presenteert `Klussen 2.0’

Hornbach presenteert `Klussen 2.0’

Projectshow december en januari in teken van mobiele werkplaatsinrichting

Als fanatieke doe-het-zelver is de werkplaats jouw favoriete plek in huis. Het is de plek waar ideeën vorm krijgen, de basis van elk project. Hoogste tijd om die ruimte te updaten. In december en januari laten experts van Hornbach zien hoe je dit aanpakt. De bouwmarkt organiseert ieder weekend de projectshow ‘Werkplaats inrichten’. Elke vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 uur en 16.00 uur.

Werkplaats op wielen
Snoer te kort? Net niet het juiste gereedschap bij de hand? Dat is niet meer van deze tijd. Het Nieuwe Klussen kenmerkt zich door mobiele en draadloze apparatuur. “De werkplaats van nu staat op wielen. Die kun je dus altijd en overal mee naartoe nemen”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Tijdens de projectshow, die ongeveer een uur duurt, laten onze specialisten zien hoe je jouw werkplaats optimaal kunt inrichten. En hoe je er met systeemkoffers, gereedschapswagens en powershareapparaten een mobiel geheel van maakt.”

Één accu voor alles
Tijdens de projectshow worden tips gegeven, maar kunnen bezoekers ook zelf aan de slag gaan. Met behulp van WORX-powersharegereedschap wordt van een europallet een wijnrek gemaakt. Maarten Post: “Met slechts één accu kunnen allerlei verschillende apparaten worden gebruikt.”

Geld terug voor oud gereedschap
In een goed ingerichte en veilige werkplaats is betrouwbaar gereedschap een must. Oud of kapot gereedschap kan daarom van 1 december tot en met 6 januari bij Hornbach worden ingeleverd. “In ruil daarvoor krijgen klanten een waardebon van 25 euro. Die kunnen zij inwisselen bij aankoop van WORX-starterskit”, besluit Maarten Post.

Meer informatie over de projectshow ‘werkplaats inrichten is te vinden op de website: https://www.hornbach.nl/cms/nl/nl/actueel/projectshow/projectshow.html

Lees ook ...