HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH presenteert regiowinnaars Beste Klusser van Nederland verkiezing

Volg de landelijke finalestrijd op donderdag 5 november

De regiowinnaars van de Beste Klusser van Nederland verkiezing, georganiseerd door projectbouwmarkt HORNBACH zijn bekend. Duizenden klusfanaten melden zich deze zomer aan voor de jaarlijkse verkiezing. Na een stemronde werden 48 deelnemers uit 16 regio’s uitgedaagd om een kwalificatieproef uit te voeren. Degenen die de meeste vakkennis en handigheid lieten zien, zijn bekroond tot regiowinnaar en maken nu kans op een plek in de bloedstollende finale.

HORNBACH is ook dit jaar op zoek naar de Beste Klusser van Nederland. De strijd barstte onlangs in alle hevigheid los. Klussers konden zich aanmelden voor de wedstrijd door foto’s van hun ultieme klusproject in te sturen, waarna het publiek mocht stemmen op hun favoriet. Er waren duizenden aanmeldingen en nog meer mensen hebben hun stem uitgebracht. Per regio mochten de drie klussers met de meeste stemmen meedoen aan een kwalificatieproef. De uitdaging? Maak iets waar je met z’n tweeën een drankje op of aan kunt drinken. Deelnemers kregen hiervoor een select aantal materialen aangeleverd en slechts één uur de tijd.

Regionale winnaars
Onder toeziend oog van de HORNBACH-jury waarden 48 klushelden zich aan deze opdracht. In een regen van vonken en nevel van zweet kwamen de meest schitterende kluscreaties tot stand. Deze werden beoordeeld op stabiliteit, originaliteit en snelheid. De 16 winnaars van deze ronde zijn uitgeroepen tot Beste Klusser van hun regio en maken nu kans op een plek in de landelijke finale:

Arto Braam – Regio Amsterdam
Bjorn de Graaff – Regio Tilburg
Fred de Keijzer – Regio Westland
Gijs de Bruin – Regio Rotterdam
Joris Klaver- Regio Alblasserwaard
Josha Prins – Regio Utrecht
Kevin Jungschlager – Regio Den Haag
Mark Dijkhuizen – Regio Zaandam
Chris Dieteren – Regio Kerkrade
Gerhard Kramer – Regio Apeldoorn
Remco Eikhout – Regio Eindhoven
Arjan Heerink – Regio Zwolle
Sidney Menzo – Regio Geleen
Tjakko Weber – Regio Arnhem
Tom van Hamburg – Regio Groningen
John de Laat – Regio Breda

Sensationeel finale-spektakel met Maxim Hartman
Van alle regiowinnaars plaatsen de vier allerbesten zich voor deze sensationele eindstrijd. Het belooft een spektakel te worden. Een droom voor menig klusser, want de vier finalisten krijgen een complete HORNBACH-vestiging tot hun beschikking. Tijdens de finale worden ze tot het uiterste gedreven om projecten uit te voeren en te laten zien uit welk hout ze gesneden zijn. De winnaar wint niet alleen de Gouden Hamer, maar ook de titel Beste Klusser van Nederland én landelijke roem. Want het avontuur wordt vastgelegd en is voor heel Nederland te zien op 5 november om 16.00 uur via www.debesteklusservannederland.nl.  De presentatie van het event is in handen van – of beter gezegd: ligt in de blote klauwen – van Maxim Hartman.

Lees ook ...