Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH start met inrichten bouwmarkt Enschede

Zeventiende vestiging opent deuren eerste helft van 2022

Een mooi moment voor HORNBACH: onlangs ontving de bouwmarktketen de sleutels van haar nieuwe pand in Enschede. Dat betekent dat HORNBACH kan beginnen met het inrichten en bevoorraden van haar splinternieuwe projectbouwmarkt. Een serieuze klus, want het assortiment van HORNBACH telt maar liefst 120.000 artikelen. De deuren van de bouwmarkt worden in de eerste helft van dit jaar geopend.

HORNBACH Enschede, gelegen aan De Zuiderval, is de zeventiende vestiging van de bouwmarktketen in ons land, de tweede in de provincie Overijssel. Met een oppervlakte van zo’n 17.000 m2 vinden klussers er straks alles voor élk project. “Nu we de sleutels in handen hebben, zijn we een stap dichter bij de opening van onze projectbouwmarkt”, vertelt vestigingsmanager Jeroen Christenhusz enthousiast. “Daar kijken we natuurlijk enorm naar uit. We zijn meteen gestart met het plaatsen van het interieur. Denk aan stellingen, balies en de kassameubels.”

Inrichten en inwerken
Zodra het interieur staat, kan de bevoorrading beginnen. Jeroen vervolgt: “Ja, het vullen van de schappen is met een assortiment van 120.000 verschillende artikelen een serieuze klus. Maar met 150 collega’s gaat dat vrij snel. De meeste collega’s zijn enkele maanden geleden al gestart met hun nieuwe baan en ingewerkt in andere vestigingen. Dat we nu samen in onze eigen vestiging aan de slag gaan, maakt dat we als team goed op elkaar ingespeeld raken. Door het vullen van de schappen weten we elk artikel bovendien snel te vinden!”

Service en advies voor consument en professional
HORNBACH Enschede is meer dan een bouwmarkt. Je vindt er straks ook een badkamer-keuken-inspiratiecentrum en een volwaardig tuincentrum met dierenafdeling. “Bij HORNBACH vind je het beste advies en uitgebreide services. Veel van de collega’s hebben een achtergrond in de bouw. Ze kunnen klanten als geen ander helpen met hun projecten. En met onze machineverhuurservice of MontageService wordt het helemaal makkelijk. Bouwprofessionals kunnen bovendien rekenen op onze ProfiService: dat is service op maat, met onder andere een vast aanspreekpunt in de vestiging, de mogelijkheid bouwmaterialen te laten bezorgen op de bouwplaats, betaalvoordelen en nog veel meer”, aldus Jeroen Christenhusz.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall