Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Waterschade Limburg

HORNBACH steunt gedupeerde Limburgers

Getroffenen wateroverlast krijgen 20% korting op het volledige assortiment en verhuurservice

Wie getroffen is door wateroverlast en schade wil herstellen, kan bij HORNBACH inkopen doen tegen gereduceerd tarief. De projectbouwmarkten in Geleen en Kerkrade staan voor Limburgers klaar en willen gedupeerden op deze manier een hart onder de riem steken. Van vloeren tot verf, keukens en raambekleding: het hele assortiment wordt met 20% korting aangeboden, evenals de verhuurservice van Boels en KAV2GO.

“Het is ongelofelijk wat hier in Limburg gebeurt”, vertelt Perry de Kraker, vestigingsmanager van HORNBACH in Kerkrade. “Het water dringt echt overal doorheen. De schade is enorm en dat gun je niemand. Helaas zijn ontzettend veel mensen in de regio getroffen. We kennen de verhalen van onze collega’s en klanten: het water staat in vele gevallen tot de knieën, vloeren staan bol, behang komt van de muren, keukens zijn beschadigd en dan heb ik het nog niet eens over de inboedel. Huizen zijn compleet ontwricht en er komt veel kijken bij de herstelwerkzaamheden. Om alle gedupeerden een hart onder de riem te steken krijgen zij de komende weken 20% korting op het volledige assortiment en onze verhuurservice van Boels en KAV2GO. Normaal gesproken werken wij niet met kortingen vanwege onze laagste prijsgarantie, maar deze uitzonderlijke situatie vraagt om een uitzonderlijke regeling.”

Waterschaderegeling
De vestigingen van HORNBACH in Kerkrade en Geleen zijn gewoon open en bereikbaar. Gedupeerden kunnen zich melden bij de servicebalie, waar hen wordt gevraagd een speciaal formulier in te vullen. Aan de kassa wordt vervolgens op vertoon van het formulier 20% korting op het totaalbedrag in rekening gebracht. De tijdelijke tegemoetkoming geldt met terugwerkende kracht vanaf 14 juli en in ieder geval tot en met 14 augustus 2021. De projectbouwmarkt gaat ervan uit dat consumenten te goeder trouw handelen en alleen gebruik maken van de regeling indien zij daadwerkelijk getroffen zijn door waterschade. Kijk voor meer informatie op: www.hornbach.nl/actueel/waterschade

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall