Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach tien jaar in Nieuwegein

Volgende week bereikt Hornbach Nieuwegein een bijzondere mijlpaal. De vestiging van deze bouwmarkt op industrieterrein De Liesbosch (Veldwade 3) bestaat precies tien jaar. De jubilaris viert het tienjarig bestaan op 24 maart tijdens een extra koopzondag, gevolgd door een week met speciaal uitgelichte artikelen. Inmiddels bestaat de bouwmarktketen in Nederland vijftien jaar en telt ze negen vestigingen, de tiende wordt dit najaar geopend in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Vestigingsmanager Ramon van Assouw is sinds 1 maart dit jaar in functie, maar een bekend gezicht in bij Hornbach Nieuwegein; hij was eerder bijna vijf jaar bedrijfsleider van deze vestiging. Daarna maakte hij een uitstapje van twee jaar als bedrijfsleider van Hornbach Breda, om deze in 2010 geopende vestiging goed uit de startblokken te laten gaan. Wat hem bij zijn terugkeer in Nieuwegein meteen opviel, was de toename aan zogeheten Profi-klanten. “Sinds het concept voor de professionele klusser in Nieuwegein helemaal is uitgerold, weet de zzp’er ons steeds beter te vinden. Aan de andere kant zien we steeds meer consumenten die hun projecten zelf willen aanpakken. Onze vakmensen beschikken over de kennis en ervaring om beide doelgroepen goed van dienst te zijn.”

Mensen van het eerste uur

Hornbach Nieuwegein heeft zich sinds de opening in 2003 bewezen als een stabiele werkgever met een constant personeelsbestand, van ongeveer 120 medewerkers. “En net als bij andere vestigingen lopen er nog steeds flink wat medewerkers van het eerste uur rond”, vertelt Van Assouw. “We zijn er erg trots op dat een groot deel van de enthousiaste medewerkers al tien jaar bij ons is en dus vanaf het begin meedraaien. Dat is zeker in onze branche een unicum. We kunnen dus wel vaststellen dat Hornbach Nieuwegein een goede, betrouwbare werkgever is met een vastebanengarantie en prima toekomstperspectief.”

Jubileumactiviteiten

Het jubileum van Hornbach Nieuwegein zal niet stilletjes voorbijgaan. Op 24 maart is er een speciaal ingelaste koopzondag. Tijdens die feestelijke dag krijgen klanten petit-fours aangeboden en staat er voor de kinderen een suikerspinkraam klaar en kunnen zij een ballon meenemen. Verder staat een aantal artikelen extra in de spotlights, zoals een hogedrukspuit, grasmaaier, bijzondere planten en pvc-flonders om een terras mee aan te leggen. “Wij doen niet aan aanbiedingen en dat zijn dit dus ook niet”, benadrukt Van Assouw, “maar we lichten deze geselecteerde artikelen uit in het kader van ons jubileum.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall