HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach trapt nieuwe jaar af

Eerste projectshow 2014 in teken ‘Traprenovatie: Maak je trap weer als nieuw’

Zonder veel moeite van de trap een stijlvolle eyecatcher maken? Met eigen handen een complete trap renoveren met overzettreden op plaktreden? Hornbach trapt het nieuwe jaar af met een spoedcursus ‘Traprenovatie’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand januari zien hoe huiseigenaren dit project zelf kunnen aanpakken.

De projectshows ‘Traprenovatie: Maak je trap weer als nieuw’ vinden plaats in alle vestigingen van de bouwmarkt annex tuincentrum (Geleen uitgezonderd), van 3 tot en met 25 januari: op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur demonstraties. Belangstellenden kunnen de demonstraties gratis bijwonen, zonder aanmelden.

Vloer van de hal laten doorlopen in de trap?

Vakkundige medewerkers van de bouwmarkt laten niet alleen ter plekke zien wat nodig is om eigenhandig een complete trap te renoveren, ze geven ook uitgebreid advies over speciale trapprofielen en het gebruik van modeltape en stootborden. Ze geven ook antwoord op vragen als: hoe kun je de vloer van de hal laten doorlopen in de trap, of creatieve combinaties maken met de hout- en tegelmotieven? En hoe meet je de treden in de draai van de trap? Kijk voor meer informatie op hornbach.nl/traprenovatie.

Lees ook ...