Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach trapt nieuwe jaar af

Eerste projectshow 2014 in teken ‘Traprenovatie: Maak je trap weer als nieuw’

Zonder veel moeite van de trap een stijlvolle eyecatcher maken? Met eigen handen een complete trap renoveren met overzettreden op plaktreden? Hornbach trapt het nieuwe jaar af met een spoedcursus ‘Traprenovatie’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand januari zien hoe huiseigenaren dit project zelf kunnen aanpakken.

De projectshows ‘Traprenovatie: Maak je trap weer als nieuw’ vinden plaats in alle vestigingen van de bouwmarkt annex tuincentrum (Geleen uitgezonderd), van 3 tot en met 25 januari: op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur demonstraties. Belangstellenden kunnen de demonstraties gratis bijwonen, zonder aanmelden.

Vloer van de hal laten doorlopen in de trap?

Vakkundige medewerkers van de bouwmarkt laten niet alleen ter plekke zien wat nodig is om eigenhandig een complete trap te renoveren, ze geven ook uitgebreid advies over speciale trapprofielen en het gebruik van modeltape en stootborden. Ze geven ook antwoord op vragen als: hoe kun je de vloer van de hal laten doorlopen in de trap, of creatieve combinaties maken met de hout- en tegelmotieven? En hoe meet je de treden in de draai van de trap? Kijk voor meer informatie op hornbach.nl/traprenovatie.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall