Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach verruimt openingstijden

Bouwmarkten op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur geopend

Goed nieuws voor doe-het-zelvers: vanaf 11 juni is Hornbach op donderdag en vrijdag weer geopend tot 21.00 uur. Met de verruiming van de openingstijden zet de projectbouwmarkt een volgende stap in het nieuwe normaal.

“Bijna drie maanden geleden hebben we onze openingstijden aangepast, om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven in tijden van corona”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Sinds vorige maand zijn we ’s avonds weer geopend voor bouwprofessionals. Met de terugkeer van de koopavonden op donderdag en vrijdag voor iedereen, zetten we een volgende stap in het nieuwe normaal.”

Veiligheid voorop      
De Goede vervolgt: “Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten bij ons voorop. De basismaatregelen zoals afstand houden, verplicht gebruik van een winkelwagen en de oproep zo veel mogelijk alleen te komen, blijven dan ook van kracht. Met de terugkeer van de koopavonden op donderdag en vrijdag kunnen we de bezoekersstroom op deze dagen, maar ook die van het weekend, verder spreiden. Daarmee verkleinen we de wachttijden en vergroten we de veiligheid voor medewerkers en consumenten. De verruiming van de openingstijden gebeurt geleidelijk in het belang van onze medewerkers en klanten. Ook bij volgende versoepelingsmaatregelen zullen we de veiligheid van onze medewerkers en klanten altijd als uitgangspunt houden. Zo zetten we gecontroleerd en langzaamaan kleine stappen in het nieuwe normaal.“

Openingstijden
Alle 15 Hornbach-vestigingen in ons land zijn met ingang van 11 juni op maandag, dinsdag en woensdag geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Alblasserdam is op zondag gesloten. Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie over geldende maatregelen op:  www.hornbach.nl/coronavirus

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall