Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH Vloeren opent deuren op 26 november

Kerkrade krijgt allereerste Nederlandse vestiging

Vrijdag 26 november opent HORNBACH Vloeren haar deuren in Kerkrade. Deze nieuwe retailformule staat met een oppervlakte van 7.000 m² volledig in het teken van vloeren in alle soorten en maten. ’s Ochtends om 07.00 uur wordt de vestiging aan de Wiebachstraat in Kerkrade feestelijk geopend. Het is de eerste vestiging van HORNBACH Vloeren in Nederland en daarmee een primeur voor Kerkrade.

Het belooft een bijzonder moment te worden, de opening van de allereerste HORNBACH Vloeren op de Rodaboulevard in Kerkrade. Op een steenworp afstand van de HORNBACH projectbouwmarkt wordt momenteel nog hard gewerkt aan de inrichting van het pand. Je vindt er straks alles op het gebied van vloeren: van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC en gietvloeren. Op vrijdag 26 november om 07.00 uur worden de deuren met een feestelijke handeling geopend. Vanaf dan is de vestiging zeven dagen per week open voor het grote publiek.

Nieuwe retailformule
HORNBACH Vloeren is een nieuwe retailformule die de kennis van de vloerenspeciaalzaak combineert met het aanbod en de toegankelijkheid van de bouwmarkt. “Bij HORNBACH Vloeren vind je een ongekend ruim assortiment vloeren op 7.000m2”, vertelt vestigingsmanager Marcel Thiessens. “Met een keuze van 20.000 artikelen slaag je bij ons altijd, naar wat voor type vloer je ook op zoek bent.” Niet alleen de omvang van het assortiment is onderscheidend. HORNBACH Vloeren kenmerkt zich door lage prijzen, zonder concessies te doen aan kwaliteit, service en deskundig advies. Marcel vervolgt: “Zo maken onze medewerkers 3D-ontwerpen, waarmee je goed kunt zien hoe een vloer er in jouw woning uit komt te zien. Als je wilt kun je direct zelf aan de slag met jouw vloer. Want we hebben alle toebehoren die je voor het leggen nodig hebt, op voorraad. En wie zelf wat minder handig is kan de vloer door professionals van onze MontageService laten leggen.”

22 jaar HORNBACH Kerkrade
De nabijgegelegen projectbouwmarkt opende 22 jaar geleden voor het eerst de deuren, op 24 november 1999. Algemeen directeur HORNBACH Nederland, Evert de Goede, is hier destijds zelf gestart als vestigingsmanager. Veel van de medewerkers werken er al vanaf het begin. De bouwmarkt krijgt nu een upgrade en uitbreiding van het assortiment met onder meer innovaties op het gebied van installatiemateriaal, ijzerwaren en elektra.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall