Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach voor de tiende keer Beste Bouwmarkt

Consumenten kiezen weer voor projectbouwmarkt

Projectbouwmarkt Hornbach is voor de tiende keer uitgeroepen tot ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’. Dat is de uitslag van het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek ‘Beste Winkelketen van Nederland’. Deze landelijke publieksprijs voor retailers in Nederland bestaat alweer dertien jaar. Nooit eerder deden er zo veel retailers mee (400) en brachten zo veel Nederlanders (bijna 300.000) hun stem uit. Hornbach Nederland telt momenteel tien vestigingen.

De klant centraal
Doe-het-zelvers in het hele land hebben de bouwmarkten beoordeeld op verschillende verkoopaspecten (waaronder prijs-kwaliteitverhouding, assortiment en service), waarbij Hornbach overall gezien als beste uit de bus kwam. “Geweldig om te zien dat de Nederlandse consumenten onze inspanningen om de klant zo goed mogelijk op maat te bedienen, opnieuw belonen met deze prestigieuze publieksprijs”, aldus Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland, die de ABN AMRO Retail Jaarprijs gisteren in ontvangst nam. Hij vult direct aan: “Het is alleen mogelijk met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn blij met hun inspanningen en de prijs komt die mensen toe.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall