Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach weer beste bouwmarkt van Nederland?

Hornbach weer beste bouwmarkt van Nederland?

Vindt de Nederlandse consument opnieuw dat Hornbach de beste bouwmarkt van Nederland is? Dé koploper in de doe-het-zelfbranche op het gebied van prijs, assortiment en service? Eind deze maand wordt bekendgemaakt of Hornbach voor de achtste keer deze landelijke publieksprijs in ontvangst mag nemen. De bouwmarkt is in zijn categorie van de verkiezing ‘Beste winkelketen van Nederland’ een van de vijf genomineerden.

Met de combinatie van bouwmarkt en tuincentrum heeft Hornbach in de loop der jaren stevige voet op Nederlandse bodem gekregen. “Doe-het-zelvers door het hele land weten onze vestigingen steeds beter te vinden en waarderen Hornbach vooral hoog op kwaliteit en klantenservice”, vertelt marketingmanager Michel van Slingerland, die de prijs namens Hornbach Nederland vorig jaar voor de zevende keer in ontvangst nam, een record.

Criteria beste winkelketen

Op 30 september is de uitslag van dit jaarlijkse grootste onafhankelijke consumentenonderzoek, waaraan ABN AMRO zich heeft verbonden als hoofd- en naamgevend sponsor. Voor deze elfde editie van ‘Beste winkelketen van Nederland’ 2013 hebben zich dit jaar 269 retailers – met minimaal zeven vestigingen in Nederland – ingeschreven. Honderdduizenden consumenten hebben de winkelketens beoordeeld op de negen belangrijkste verkoopaspecten. De retailers worden bekroond onder meer voor de beste dienstverlener op het gebied van prijs, assortiment en service. Het concept is ontstaan uit de wens dat consumenten hun mening willen delen over hun favoriete winkels.

Doe-het-zelvers door het hele land weten onze vestigingen steeds beter te vinden en waarderen Hornbach vooral hoog op kwaliteit en klantenservice
Michel van Slingerland, marketingmanager Hornbach Nederland

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall