HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
HORNBACH Zaandam opent Drive In op 17 juli 

HORNBACH Zaandam opent Drive In op 17 juli 

Extra gemak en tijdwinst voor doe-het-zelvers en klusprofessionals

Op woensdag 17 juli opent HORNBACH Zaandam om 7.00 uur de slagbomen van de gloednieuwe Drive In van 4.500 m2. Doe-het-zelvers en klusprofessionals uit de hele regio kunnen dan zo de Drive In binnenrijden. Grote en zware artikelen laad je hier zonder gesjouw zo in de auto, aanhanger en klusbus. De nieuwe Drive In betekent extra gemak en een mooie uitbreiding van de eerste HORNBACH-vestiging in Nederland.

“Dat wij in Zaandam over twee weken ook een Drive In hebben in de eerste HORNBACH vestiging van Nederland, is een prachtig moment”, vindt Vestigingsmanager Michael Linden. “We hebben ons bestaande afhaalcentrum van 2.000 m2 uitgebouwd naar 4.500 m2 en volledig ingericht als Drive In.

 

Geen gesjouw meer
Voor mensen die thuis aan de slag gaan met een grote klus, is de Drive In een uitkomst. Datzelfde geldt voor klusprofessionals, die zo snel weer aan de slag kunnen. In de Drive In vinden zij een uitgebreid assortiment bouwmaterialen, zoals gipsplaten, constructiehout, isolatiemateriaal, muurstenen, wapeningsstaal, dakbedekking en bestrating. “Dit zijn vaak zware en grote artikelen. Daar wil je liever niet al te lang mee rondsjouwen door onze vestiging”, zegt Michael. Gelukkig hoeft dat vanaf 17 juli niet meer. In de Drive In kunnen klanten hun auto of klusbus direct voor het schap parkeren en de artikelen makkelijk en snel inladen. “En dat is nog niet alles”, vult Michael aan. “Dankzij de speciale HORNBACH-app, kunnen klanten de artikelen zelf scannen, afrekenen en direct doorrijden om snel verder te kunnen met hun project. Elk bezoek aan de Drive In levert dus veel gemak en waardevolle tijdwinst op.”

 

Feestelijke opening
Het merendeel van de HORNBACH-vestigingen heeft al een Drive In. Klanten zijn daar zeer te spreken over deze service en rijden er graag voor om. Michael: “Als eerste vestiging in Nederland mag er hier in Zaandam natuurlijk geen Drive In ontbreken. We zijn nog druk bezig om alles overzichtelijk en efficiënt in te richten om op tijd klaar te zijn voor de opening. Een flinke klus, want het assortiment van de Drive In bestaat uit honderden kwaliteitsartikelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het gaan redden en ik kijk uit naar woensdag 17 juli. Dan openen we klokslag 7.00 uur onze gloednieuwe Drive In. En dat doen we natuurlijk feestelijk!”

 

De Drive In is te vinden op het terrein van HORNBACH aan de Symon Spiersweg 6 in Zaandam. De Drive In is elke dag geopend. Meer informatie is te vinden op: https://www.hornbach.nl/vestigingsinfo/drive-in/

Lees ook ...