Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach in Zwolle populair bij bouwbedrijven

Binnen twee weken meer dan 150 bedrijven klant

Twee weken na de opening van de nieuwe vestiging van Hornbach in Zwolle heeft de bouwmarkt er al 150 ProfiKlanten bij: professionele klussers, zoals zzp’ers en kleine bouw- en onderhoudsbedrijven. Klanten die dankzij het Profi-lidmaatschap over voordelen beschikken. Het is een groeiende groep, die met het aantrekken van de bouwsector steeds interessanter wordt.

“We zijn nu twee weken open en zeer tevreden over de ontwikkelingen in Zwolle”, vertelt Tonnie Balkema, vestigingsmanager Hornbach Zwolle. “Professionals in Overijssel hadden behoefte aan Hornbach. Ze laten weten blij te zijn met het brede én specialistische assortiment van onze bouwmarkt. Ook geven ze aan dat er geen ander bedrijf in Zwolle is dat die combinatie biedt.”

150 nieuwe ProfiKlanten
Dat enthousiasme van professionals ziet de bouwmarkt terug in het aantal Profi-inschrijvingen. Balkema vervolgt: “Vlak voor de opening organiseerden we een speciale avond voor professionele klussers. We ontvingen maar liefst vijfhonderd man. Ruim 150 bedrijven maken inmiddels gebruik van onze ProfiService. En we verwachten dat dit aantal de komende weken verder zal groeien. Vijftig bedrijven hebben zich ook aangemeld als MontageService-partner. Vakmannen aan wie wij montagewerk, bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken, uitbesteden.”

Service een speerpunt
Michael van der Geest, Manager ProfiService, Verkoop en Service bij Hornbach, laat weten: “Service is echt een speerpunt. ProfiKlanten bieden we meerwaarde door privileges als betalen op rekening, probleemloze goederenterugname en ruime openingstijden. Voor de vakman openen we de deuren om 07.00 uur. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn beschikking en één vast aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Die kent de behoeftes van professionals.”

MontageService
Ook particulieren kunnen bij Hornbach op service rekenen. MontageService is één van de diensten die de bouwmarkt aanbiedt. En daarvoor werkt Hornbach samen met professionals. Van der Geest: “We werken samen met zzp’ers voor het uitvoeren van montageklussen. We beschikken inmiddels over een groot netwerk. In Zwolle hebben we op dit moment vijftig aanmeldingen ontvangen van professionals die zich bij ons netwerk willen voegen. Zij doorlopen momenteel een selectietraject. We voeren gesprekken en controleren referenties voordat de samenwerking start. Want service en kwaliteit, ook voor particulieren, is waar we voor staan.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall