Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH Zwolle viert vijfjarig jubileum

Feestelijk spektakel voor bezoekers op zaterdag 18 maart

Het aftellen is begonnen: nog maar een paar dagen tot het grote feest op de Katwolderweg losbarst! De HORNBACH-vestiging in Zwolle bestaat maar liefst vijf jaar. Op zaterdag 18 maart wordt dat spectaculair gevierd.

Vijf jaar geleden, op 14 maart 2018, opende HORNBACH Zwolle haar deuren. Zo’n mijlpaal mag niet onopgemerkt voorbijgaan en de vestiging pakt dit dan ook groots aan. HORNBACH Zwolle trekt er een hele dag voor uit, vol gratis festiviteiten en demonstraties. Er is voor ieder wat wils: voor de thuiskoks geeft Grill Guru bijvoorbeeld een barbecuedemonstratie. Voor de creatievelingen is er een speelse graffiti-demonstratie van Jazzper’s Graffiti. En wie zin heeft in een spetterend muzikaal feest kan zich uitleven bij het optreden van Henk & Mick, bekend van The Voice Senior.

Gratis demonstraties
Natuurlijk zijn er ook volop gratis demonstraties van HORNBACH ProfiService en MontageService partners. Kun je nog wat tips gebruiken voor het aanleggen van een nieuw terras of plaatsen van een schutting? Volg dan vooral de workshop ‘Schutting plaatsen en tegels leggen’ door Vincent Kok Tuinen. Daarnaast leer je alles over ‘Sanitair installeren en betegelen’ tijdens de workshop van Nico van den Ouden. Gripp afbouw en Tito de klusser delen alles wat ze weten over isoleren, stukadoren en verf spuiten. Vrouwelijke klussers kunnen hun hart daarnaast ook nog ophalen bij de Women@Work-demonstratie door Klusbedrijf Annelies.

Activiteiten voor kinderen
HORNBACH is de allerkleinsten uiteraard niet vergeten. Voor de kinderen is er onder meer een groot piratenspringkussen. Om de sterke band met de regio te benadrukken, en de lokale trots ook met de kleinsten te delen, geeft HORNBACH Zwolle kinderen de kans om zelf een Zwolse Peperbus te maken op de HORNBACH Kinderwerkplaats.

Blijven groeien
Vestigingsmanager Gerben Hofland kijkt al weken uit naar het feest en hoopt zoveel mogelijk bezoekers uit de regio te mogen ontvangen. “Hoe meer mensen, hoe beter! Iedereen is welkom, van ervaren bouwprofessionals tot beginnende klussers. Die veelzijdigheid is ook waarom we al vijf jaar zo succesvol zijn: we luisteren altijd naar wat onze klanten nodig hebben, en door de brede kennis van onze medewerkers kunnen we onze klanten bij al hun projectvragen helpen. Niet voor niets blijven we stevig groeien, en we zijn nog lang niet klaar. Op naar het tienjarig jubileum dus – maar eerst nog dit geweldige feest!”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall