Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACHhelpt verricht groot onderhoud bij clubgebouw Jan Campert Scouting in Maarssen

De Jan Campert Scouting in Maarssen biedt alle 150 leden een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding. Het clubgebouw van de scouting was nodig toe aan een opknapbeurt maar geld hiervoor had de scouting niet. Op 6 april schoot daarom een team van HORNBACHhelpt te hulp zodat de scouts weer optimaal van het clubgebouw kunnen genieten.

Bij de scouting krijgen jongeren – die tussen de 5 en 18 jaar oud zijn – een leuk en leerzaam programma aangeboden. Hier gaan ze samen met leeftijdsgenoten actief en vooral buiten aan de slag. Dit draagt enorm bij aan de vorming van hun persoonlijkheid. De scouts leren verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf, voor elkaar en voor de wereld om hen heen. Dat gebeurt allemaal onder leiding van 25 stafleden die vrijwillig klaarstaan voor de jongeren.

Geen geld voor onderhoud
Het clubgebouw en alle materialen die de scouting gebruikt voor hun activiteiten, worden goed onderhouden. Dingen worden pas vervangen als het echt nodig is gezien de beperkte financiële mogelijkheden. De Jan Campert Scouting is namelijk afhankelijk van subsidies en donaties. Die leveren net voldoende op om de basiskosten te dekken. Geld voor extra onderhoud is er dan ook niet. Toch had het clubgebouw dat extra onderhoud hard nodig. De Scouting deed daarom een beroep op HORNBACHhelpt.

Op maat gemaakte kastenwanden
Zes handige vrijwilligers van HORNBACHhelpt wilden graag hun steentje hieraan bijdragen. Op 6 april reden ze met een bus vol materialen en goede zin naar de Scouting. Het clubgebouw werd flink onder handen genomen. Zo werd het dak gerepareerd, in de toiletruimte werd de wasbak vervangen en er werd een nieuwe spiegel geplaatst. En dankzij twee op maat gemaakte kastenwanden, kunnen de scoutingmaterialen weer netjes worden opgeborgen. Toen aan het eind van de dag het project af was, konden de staf en de scouts hun geluk niet op. Zonder de hulp van HORNBACHhelpt, was het opknappen van het clubgebouw niet mogelijk geweest.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall