HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Je eigen Halloween-masker maak je bij HORNBACH

Gratis Kinderwerkplaats op zaterdag 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober organiseert HORNBACH een Kinderwerkplaats. Deze staat geheel in het teken van Halloween. Jonge doe-het-zelvers kunnen hier hun eigen griezelmasker maken. Medewerkers van HORNBACH begeleiden de kinderen professioneel met elke stap van hun Halloween-project.

“Er is één dag per jaar waarop je andere mensen eens goed de stuipen op het lijf mag jagen. En dat is tijdens Halloween”, zegt Hoofd Marketing & Communicatie Maarten Post. “Met onze Kinderwerkplaats helpen we kinderen om er tijdens Halloween zo griezelig mogelijk uit te zien. Zij kunnen tijdens de Kinderwerkplaats een houten griezelmasker maken en dit versieren met verschillende materialen. Zoals glow-in-the-dark verf, dat in het donker een angstaanjagend effect kan geven. Onze medewerkers zijn aanwezig om de kinderen te begeleiden en tips te geven.”

Voldoende ruimte en materialen
De Kinderwerkplaats is op zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen tussen de vier en tien jaar oud zijn van harte welkom. HORNBACH heeft ruimte genoeg en meer dan voldoende materialen op voorraad om aan de slag te gaan. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Kijk meer voor informatie op hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...