HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Jeroen Christenhusz vestigingsmanager HORNBACH Enschede

“We zijn onderscheidend in service en advies, ons team maakt het verschil”

Nog even en dan opent HORNBACH haar deuren in Enschede. De leiding van deze splinternieuwe bouwmarkt ligt in handen van trotse vestigingsmanager Jeroen Christenhusz. De 44-jarige Christenhusz is geen onbekende in de regio, want hij heeft ruime ervaring als manager bij bekende winkelketens in Enschede en omstreken. Jeroen Christenhusz heeft nog een aantal plekken vrij in zijn team, waarmee HORNBACH het verschil maakt.

Zodra hij het bouwbord van HORNBACH aan de Zuiderval in Enschede zag, dacht Jeroen Christenhusz, dáár wil ik werken. Dat is inmiddels twee jaar geleden. Intussen heeft de 44-jarige Jeroen, die zelf in Groenlo woont, zijn opleiding tot vestigingsmanager met succes doorlopen en kan hij niet wachten tot ‘zijn’ vestiging opent. “Met een oppervlakte van zo’n 17.000 m2 wordt deze projectbouwmarkt een paradijs voor klussers”, vertelt Jeroen Christenhusz enthousiast. “Ons assortiment telt straks maar liefst 120.000 verschillende artikelen, daarmee vind je hier straks echt alles voor elk project.”

Team maakt het verschil
HORNBACH Enschede wordt een volwaardige projectbouwmarkt met badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Over het antwoord op de vraag waar hij zelf het meest enthousiast van wordt, hoeft Jeroen niet lang na te denken: “Van mensen. Het team maakt het verschil. Want we blinken niet alleen uit in ons enorme assortiment, we onderscheiden ons met uitgebreide services én deskundig advies. De vakkennis van onze medewerkers is echt enorm. Bovendien hebben velen van hen een achtergrond in de bouw en dus behoorlijk wat praktijkervaring. Dat is ontzettend waardevol, want daarmee kunnen zij klussers als geen ander helpen bij hun projecten. Het is mooi om te zien hoe collega’s klussers vol passie adviseren, als manager maakt mij dat trots.”

Werken bij HORNBACH Enschede
Jeroen heeft zijn team bijna compleet, maar is onder andere nog op zoek naar logistiekmedewerkers, een coördinator Arbo & Veiligheid, verkopers en caissières. “HORNBACH is een grote organisatie, maar van oorsprong een familiebedrijf en dat gevoel is nog altijd sterk aanwezig. Dat maakt het werken bij HORNBACH zo leuk. We zijn één team en gaan er samen voor klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We bieden een uitdagende en afwisselende werkplek met doorgroeimogelijkheden en alle ruimte om je eigen kluskennis te vergroten. Lijkt het je wat om onderdeel van ons team te worden? Kijk dan eens op onze website”, aldus Jeroen. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op: jobs.hornbach.com.

Lees ook ...