Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
vestiging-kerkrade

Kinderen knutselen voor vaderdag

Zaterdag 11 juni knutselen voor papa bij Hornbach

Een boek, een fles drank of een luchtje? Welnee! De vader van tegenwoordig ontvangt veel liever een zelfgemaakt cadeautje van zijn kinderen. Hornbach organiseert daarom op zaterdag 11 juni een kinderknutseldag van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen maken onder begeleiding van medewerkers een schitterende verrassing voor vaderdag, terwijl papa nietsvermoedend met mama woning- of tuininspiratie opdoet.

‘Tik `m aan, papa!’
De knutseldag is geschikt voor alle kinderen. Deelname en materialen zijn geheel kosteloos. De kinderen maken een mooi cadeau, waarmee vaders ongetwijfeld blij zullen zijn. “Hier, pap, een fotolijstje van mozaïek. Zelfgemaakt, mooi, hè? Tik `m aan, papa!”

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
vanhulzen•gummo•kicks
Tom Lebrechthausen
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 5430 5163
E-mail:hornbach@vhgk.nl
Over HORNBACH
Het van oorsprong Duitse familiebedrijf is in 1877 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. In 1997 opende HORNBACH de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is dit aantal vertienvoudigd en met succes. HORNBACH won al meerdere malen de prestigieuze Retail Jaarprijs in de categorie “Beste Bouwmarkt van Nederland”. De basis van de succesvolle formule HORNBACH zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, een enorm assortiment, grote voorraden, deskundig advies en competente service. Elke dag, voor elke klant, voor elk project. Er is altijd iets te doen.
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall