Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Kinderen knutselen voor vaderdag

Zaterdag 11 juni knutselen voor papa bij Hornbach

Een boek, een fles drank of een luchtje? Welnee! De vader van tegenwoordig ontvangt veel liever een zelfgemaakt cadeautje van zijn kinderen. Hornbach organiseert daarom op zaterdag 11 juni een kinderknutseldag van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen maken onder begeleiding van medewerkers een schitterende verrassing voor vaderdag, terwijl papa nietsvermoedend met mama woning- of tuininspiratie opdoet.

‘Tik `m aan, papa!’
De knutseldag is geschikt voor alle kinderen. Deelname en materialen zijn geheel kosteloos. De kinderen maken een mooi cadeau, waarmee vaders ongetwijfeld blij zullen zijn. “Hier, pap, een fotolijstje van mozaïek. Zelfgemaakt, mooi, hè? Tik `m aan, papa!”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Ilse Mijnders
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 426 00 456
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall