Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Kinderen knutselen voor vaderdag

Zaterdag 11 juni knutselen voor papa bij Hornbach

Een boek, een fles drank of een luchtje? Welnee! De vader van tegenwoordig ontvangt veel liever een zelfgemaakt cadeautje van zijn kinderen. Hornbach organiseert daarom op zaterdag 11 juni een kinderknutseldag van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen maken onder begeleiding van medewerkers een schitterende verrassing voor vaderdag, terwijl papa nietsvermoedend met mama woning- of tuininspiratie opdoet.

‘Tik `m aan, papa!’
De knutseldag is geschikt voor alle kinderen. Deelname en materialen zijn geheel kosteloos. De kinderen maken een mooi cadeau, waarmee vaders ongetwijfeld blij zullen zijn. “Hier, pap, een fotolijstje van mozaïek. Zelfgemaakt, mooi, hè? Tik `m aan, papa!”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall