Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Projectshow - Laminaat leggen

Kinderspel voor volwassenen

Projectshow Hornbach in oktober in teken laminaat en plinten leggen

Van laminaat leggen kinderspel maken? Zonder omweg plinthoeken verbinden? Komende maand geeft Hornbach een gratis spoedcursus ‘Laminaat leggen’. Deskundigen van de bouwmarkt laten in de weekenden van oktober aan bezoekers zien hoe iedereen zelf vloeren van hoogwaardige kwaliteit kan leggen.

De projectshow van Hornbach is van 3 tot en met 25 oktober (met uitzondering van Geleen, Zaandam en Tilburg) Wie open staat voor nuttige tips over ’zwevend leggen’ en het omgaan met obstakels, zoals lastige hoekjes, verwarmingsbuizen en deuren, kan voor demonstraties terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts laten onder meer zien wat de beste manier is om ‘fold-down-laminaat’ te leggen.

In de gratis verkrijgbare brochure zijn bovendien alle designtrends en belangrijke informatie over dit onderwerp te vinden. Wie het leggen van laminaat toch liever aan vakmensen overlaat, kan een beroep doen op de professionele legservice van Hornbach. Meer informatie is te vinden op www.hornbach.nl/laminaat.

Voor iedereen weggelegd

“Laminaat is de duizendpoot onder de vloeren”, vertelt inkoopleider Hans van Bemmel. “Het kan op praktisch elke ondergrond worden gelegd, ook op vloerverwarming. Naast de klassieke houtpatronen, zoals beuken, eiken en noten, zijn er bij ons ook laminaatvloeren met steenpatronen en met het effect van antiek hout beschikbaar.” Nieuw in het assortiment is Skandor. De projectshow is de perfecte gelegenheid om met dit eigen merk kennis te maken. Kenmerkend voor deze aanwinst zijn volgens Van Bemmel de optimale productkwaliteit, het woongezonde materiaal en een lange levensduur. “We laten tijdens deze projectshows graag zien dat laminaat leggen voor iedereen is weggelegd, mits je de juiste voorbereidingen treft en streeft naar een nauwkeurige uitvoering.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Externe links
Hornbach Laminaat
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall