Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Kluskoning van Nederland woont in Breda

Waar de Kluskoning van Nederland woont? In Breda! Wat het in elkaar klussen van een eettafel en een bank allemaal kan opleveren. Kluskoning Raymond Schenk, van harte gefeliciteerd! Wat Raymond op Koningsdag niet heeft gedaan? Met een bootje door de grachten gevaren. Wat wel? Zichzelf laten kronen. Op 27 april is hij bij de Hornbach-vestiging Breda tot gekroond tot Kluskoning van Nederland. Hoezee, hoezee, hoezee!

Raymond heeft gewonnen omdat hij een doener is. Een doener die van aanpakken weet. Een aanpakker die een project op indrukwekkende wijze heeft weten te voltooien. Zijn winnende, geposte foto op Facebook brengt hem hiermee niets anders dan egards. De koninklijke ontvangst start om 12.00 uur. Na een hapje en een drankje heeft vestigingsmanager Remon Schim zich officieel laten kronen een kadokaart van € 250,- in ontvangst genomen.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall