Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Klussers straks op wenken bediend bij nieuwe Hornbach

Vestiging Nieuwerkerk aan den IJssel tweede met drive-in

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de tweede vestiging van de bouwmarktketen met een drive-In. Dat betekent gemak en tijdswinst voor consument én professionele klusser. In de drive-in (ruim 5.000 m2) zijn ruim 5.000 producten in grote hoeveelheden op voorraad beschikbaar, voor elk type bouwproject. De opening van deze tiende Hornbach van Nederland staat nog altijd gepland voor november dit jaar.

Klanten kunnen met auto of busje het gewenste schap inde drive-in bereiken, de materialen op een inkooplijst noteren en alles in één keer afrekenen, ook met wat er nog in de winkel wordt gekocht. Zzp’ers kunnen bovendien hun via www.profiservice bestelde spullen afhalen bij de drive-in.

Gemak en tijdswinst

“De drive-in biedt gemak voor de consument en voor de professional bovendien flinke tijdwinst”, vertelt vestigingsmanager Charles van Geenen. “In Breda blijkt de afgelopen jaren dat veel mensen speciaal voor het gemak van de drive-in naar Hornbach komen. Het grote en simpele voordeel is natuurlijk dat je niet meer door de hele winkel hoeft met zware spullen. Je kunt alles wat je nodig hebt meteen in de bus of autoladen. Er zijn verschillende bouwmaterialenzaken die ook een drive-in hebben, maar wij onderscheiden ons door een zeer ruim assortiment; van gevelstenen en isolatiemateriaal tot dakbedekking en bouwgereedschap. ”

*Op het beeldmateriaal is de drive-in van Hornbach in Breda afgebeeld.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall