Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Knutsel eigen pompoenlantaarn bij Hornbach

Knutsel eigen pompoenlantaarn bij Hornbach

Bouwmarkt opent deuren Kinderwerkplaats op zaterdag 19 oktober

Op zaterdag 19 oktober opent Hornbach de deuren van haar Kinderwerkplaats. Het thema van deze editie is Halloween. Jonge doe-het-zelvers mogen er hun eigen pompoenlantaarn maken, met kindvriendelijke materialen en onder professionele begeleiding.

“Je hebt ze vast weleens gezien, uitgeholde pompoenen met een gezichtje”, vertelt marketingmanager Maarten Post. “Tijdens onze Kinderwerkplaats kunnen kinderen zelf een pompoen bewerken. Hol hem uit, snijd er een griezelig gezicht in of kies voor decoratieve figuren, zoals sterretjes. Waxinelichtje erin en klaar is je eigen unieke Halloween-lantaarn. En terwijl de kinderen knutselen, kunnen ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”

Gratis deelname
De Kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall