HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Knutsel eigen sinterklaasstaf bij Hornbach

Knutsel eigen sinterklaasstaf bij Hornbach

Bouwmarkt opent deuren Kinderwerkplaats op zaterdag 23 november

Op zaterdag 23 november opent Hornbach weer de deuren van haar Kinderwerkplaats. Het thema van deze editie is Sinterklaas. Jonge doe-het-zelvers mogen er hun eigen sinterklaasstaf maken, met kindvriendelijke materialen en onder professionele begeleiding.

”Iedereen kent ‘m en ziet ‘m meteen voor zich: de staf van Sinterklaas”, vertelt marketingmanager Maarten Post. “Tijdens onze Kinderwerkplaats kunnen kinderen er nu zelf een maken. Elk kind krijgt een eigen stok en wat knutselmateriaal, waarmee ze volop gaan buigen en schuiven en vouwen. Daarna gaan ze aan de slag met de versiering. Verf, spuitlak, touw en decomarkers: ze mogen zich helemaal uitleven! Elk kind eindigt zo met een eigen unieke sinterklaasstaf. En terwijl de kinderen knutselen, kunnen de ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”

Gratis deelname
De Kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...