Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Kroon jezelf tot kluskoning van Nederland

Maak kans op €250 klustegoed

Varen op een boot in de grachten. Met de kinderen op een rommelmarkt. Met je moeder kijken naar de koninklijke familie op televisie. Leuk. Maar dit jaar maar even niet. Een vrije dag deze keer voor jezelf. Koningsdag wordt jouw dag. Dus ga jij lekker klussen. Laat Hornbach zien dat jij op Koningsdag klust als een koning en overlaad jezelf met dukaten en egards.

Zoveel winnen en er zo weinig voor doen. Hornbach, aangenaam. Upload op de Facebookpagina van Hornbach jouw unieke klusfoto en laat je op 27 april kronen tot kluskoning van 2016! Behalve dat jij laat zien dat je prima in staat bent een eigen ‘feestje’ te bouwen, maak je hiermee ook nog eens kans op €250 aan klustegoed en wordt je officieel gekroond tot kluskoning in een van de vestigingen van Hornbach. De rode loper ligt al uit.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall