HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Maak een spijkerschilderij op de Kinderwerkplaats bij HORNBACH

Maak een kunstwerk van hout, spijkers, touw en je eigen creativiteit

Op 24 februari kunnen jonge doe-het-zelvers bij HORNBACH een heus kunstwerk maken tijdens de Kinderwerkplaats. Met een houten plank, wat spijkers en touw maken kinderen eigenhandig een spijkerschilderij. Alle kinderen zijn welkom bij HORNBACH om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan.

“Tijdens de Kinderwerkplaats bepalen alle kinderen zelf wat voor kunstwerk ze willen maken”, laat Hoofd Inkoop en Marketing Maarten Post weten. “We hebben verschillende patronen klaarliggen om uit te kiezen. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag dankzij ons duidelijke stappenplan. En natuurlijk staan onze medewerkers voor ze klaar om te helpen en voor nuttig tips.” Klusmaterialen zijn natuurlijk volop aanwezig bij HORNBACH. Er is genoeg voor iedereen. En uiteraard mogen alle jonge kunstenaars hun zelfgemaakte spijkerschilderij mee naar huis nemen. “Superleuk om cadeau te geven. Of om zelf thuis aan de muur te hangen.”

 

Gratis deelnemen
De Kinderwerkplaats is op 24 februari geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Alle kinderen tussen de vier en tien jaar oud zijn van harte welkom. Zij kunnen gratis deelnemen en hoeven zich niet vooraf in te schrijven. Kijk voor meer informatie op de website: hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...