HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Maak van je huis een slimme woning

Maak van je huis een slimme woning

Volg de projectshow Smart Home bij Hornbach

Vanaf je werk de voordeur openen voor de postbezorger? Een lagere energierekening en altijd de perfecte temperatuur in huis dankzij een slimme thermostaat? Maak van je huis een slimme woning. En dat kun je helemaal zelf na het bijwonen van de projectshow ‘Smart Home’ bij Hornbach. Tot en met april 2020 is de interactieve sessie van een uur ieder weekend te volgen.

“Een comfortabeler én veiliger thuis”, zegt marketingmanager Maarten Post, “Wie wil dat nou niet? Met een paar slimme ingrepen bezorg je jezelf en je gezin zóveel meer woongenot, en je brengt ook allerlei risico’s en kosten terug. Bestuur je grasmaaier en sproei-installatie bijvoorbeeld op afstand. Met de videobel zie je bijvoorbeeld meteen wie er voor de deur staat, en mogelijke inbrekers worden acuut afgeschrikt door het alarmsysteem. Dankzij de automatische verwarming en verlichting is je huis altijd op temperatuur en prettig verlicht, precies zoals jij dat wilt – zonder dat er nog energie wordt verspild.”

Doe het zelf
De woonkamer, de slaapkamer, de tuin en de hal: voor elke ruimte in en om het huis presenteren specialisten van Hornbach slimme en eenvoudige verbeteringen. Tijdens de Projectshow laten ze zien hoe je dit zelf aanpakt. “Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, huizenbezitter of huurder, iedereen kan aan de Projectshow deelnemen. En meedoen is helemaal gratis”, aldus Maarten Post.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hornbach.nl/actueel/projectshow/

Lees ook ...