Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Marktweg verovert titel Mooiste Oranjestraat van Nederland

Haagsche buurtgenoten winnen BBQ en optreden John de Bever

De oranjekoorts is flink opgelopen aan de Marktweg in Den Haag. Met man en macht hebben buurtgenoten de straat de afgelopen weken volledig in oranjesferen gebracht. Met succes, want de Marktweg heeft de felbegeerde titel ‘Mooiste Oranjestraat van Nederland’ gewonnen.

Ze zijn maar wat trots op hun straat, de bewoners van de Marktweg in Den Haag. Met een bomvol sportprogramma kan de oranjezomer er niet meer stuk. Van vlaggen en spandoeken tot volledig oranje gekleurde gevels, werkelijk alles is er uit de kast getrokken. Daarmee gaf de straat gehoor aan de oproep van projectbouwmarkt HORNBACH om álles oranje te maken. Maarten Post, Hoofd Marketing & Communicatie HORNBACH Nederland, laat weten: “Om Nederland oranje te krijgen, heb je wel wat meer nodig dan elf man, daarom zijn we in samenwerking met Talpa Network en ESPN de campagne Maak alles Oranje gestart. Want oranje versterkt ons gevoel van saamhorigheid. Iets dat juist in deze tijd van ongekende waarde is. Aan de Marktweg zit het met die saamhorigheid wel goed. De buurtbewoners hebben samen alles op alles gezet om de straat op unieke wijze oranje te maken. Ze zijn dan ook terecht winnaar van de titel Mooiste Oranjestraat van Nederland.”

BBQ en optreden John de Bever
Onlangs beoordeelde de jury de Marktstraat op het oranjegehalte én originaliteit. Want de titel ‘Mooiste Oranjestraat van Nederland’ krijg je niet zomaar. In de mooiste straat voel je de oranjekoorts ter plekke oplopen. De passie en creativiteit spatten er vanaf en je kunt het zweet waar men zich ingewerkt heeft bijna ruiken; hier zijn spijkers met koppen geslagen. Tijdens de Veronica Inside Ochtendshow werd de Marktstraat vanochtend tot winnaar gekroond. Bewoners kunnen zich nu opmaken voor de hoofdprijs van de wedstrijd: een compleet verzorgde, coronaproof buurtbarbecue en een optreden van John de Bever.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall